Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Италиански производител Alfa Romeo произвежда спортни автомобили за претенциозните водачи. Производителят на автомобили е станал част от Fiat Group през 1986 г.
Марка Alpina е много популярна между любителите на спортни автомобили. Компанията предлага тунинговани автомобили, базирани на продуктовата линия на BMW
Британският производител на спортни автомобили, който пое отговорността за изграждане на моторните превозни средства за общо ползване в ранните години на 19-ти век
Audi важи за премийната марка на превозни средства с особено спортни характеристики. Особено когато става въпрос за големи семейни автомобили, както и за луксозния клас на автомобили, Audi спада към днешните водещите производители на автомобили.
Bentley е един от водещите производители на луксозни автомобили.
BMW, немският производител на висококачествени автомобили, който впечатли шофьори по света. BMW е участвал дори и в активно разработване на нови гуми.
Cadillac е подразделение на General Motors компания, базирана в САЩ, специализирана за производство на автомобили от най-висок клас. Тази марка на автомобили е много известна поради производството на едрогабаритни автомобили.
Производител на автомобили Chevrolet е основан в САЩ през 1911 г. Днес, компанията предлага уважавана гама от модели на автомобили на пазара в целия свят. Освен малки и големи семейни автомобили, Chevrolet предлага и спортни автомобили, джипове и микробусове.
Традиционна американска компания с доста богата история. През 2011 г. Fiat стана мажоритарен собственик на Chrysler Group LLC.
Историята на марката Citroën започна през 1919 г., когато Citroën Type A първо влезе в производство. Днес фирмата е една от най-големите производители на автомобили в Европа. Тяхното подреждане обхваща всичко, от малки и големи семейни автомобили на изпълнителни автомобили и лекотоварни превозни средства.
Dacia е добре познат производител представлява особено достъпни превозни средства. Компанията е основана през 1966 г., в сътрудничество с френската кола
GM Daewoo е филиал на General Motors и е специализирана на малки превозни средства и компактни автомобили.
Известно е да Daihatsu особено за техните малки семейни коли. Подреждане на производителя се допълва от някои SUV модели и различни микробуси.
Dodge е американска автомобилна марка, подразделение на Chrysler Group LLC. Dodge присъствие на европейския пазар е главно под формата на американските внесени превозни средства.
Ferrari автомобили някога са построили най-зрелищните превозните средства. Италианският производител на спортни и състезателни автомобили Формула 1 е 90% собственост на Fiat Group.
The Fiat S.p.A е основана през 1899 година. В течение на десетилетията, производителят на италиански автомобили се е превърнал в един от най-големите производители на автомобили. Fiat предлага голямо разнообразие от малки и компактни автомобили.
Ford е един от най-големите производители на автомобили в света и се радва на огромна популярност в целия свят. Тяхната широка гама от автомобили обхваща всички нужди и очаквания.
Портфолиото на Honda се състои главно от компактни и средни превозни средства от клас. Японската компания разработва, изгражда и продава автомобили, мотоциклети, морски двигатели, електрически генератори и и моторизирано оборудване в световен мащаб. Honda е и най-големият в света производител на двигатели с вътрешно горене.
Hyundai е един от най-младите производители на автомобили. Компанията е основана през 1969 г. и 8 години по-късно започне да търгува със своите първи колите. Отне само кратко време за Hyundai да стане един от най-големите производители на леки автомобили и техните автомобили са вече продадени. Те се специализират в семейните автомобили, джипове, ванове и спортни коли.
Infiniti е клон на на луксозни автомобили на производител на автомобили Nissan.
Японският производител на автомобили Isuzu е известен по своите специализирани превозни средства, като например ORVs и пикапи, поради което техния списък на независимо разработени модели на автомобили е доста кратък.
Jaguar е британски многонационален производител на автомобили, специализиран за спортни автомобили и плисък на лукс. Тъй като това са предимно превозни средства с двигатели с висока производителност, те обикновено използват 16 до 21 инчови гуми.
Марката Jeep щандове за висококачествени оф-роуд превозни средства, които живеят дори и на най-високите очаквания. Един от най-популярните на техните модели е Jeep Cherokee.
KIA е производител на автомобили номер 2 в Южна Корея и продава своите автомобили в световен мащаб. Тяхното широко подреждане включва всичко от малки автомобили до големи семейни коли и микробуси.
Lada от дълго време е Русия и най-големият производител на автомобили в Източна Европа. С течение на времето, те са си сътрудничили с много други производители на автомобили.
Италианският автомобилен производител с логото разярен бик е изграждането на лимитирана серия спортни автомобили от 1964 г. насам, а през 1998 г. беше включено в програмата Volkswagen Group като част от Audi AG.
Lancia е един от пионерите на автомобилен инженеринг и винаги е бил голямо име в рали състезания. Част от Fiat Group от 1969 г. насам, и днес те поддържат тясно сътрудничество с производител на автомобили Chrysler.
Когато става дума за развитието на високо-производителни оф-роуд превозни средства, Land Rover е един от най-известните и популярни марки. Работата за Land Rover е почти неизбежно, за всеки, който прекарва много време на шофиране извън пътя. Английския бренд има своите корени в развитието на твърди селскостопански превозни средства, наред с други неща.
Lexus е една от най-известните производители на големи семейни автомобили и изпълнителни. Марката Lexus е част от японската Toyota Motor Corporation и поставя силен акцент върху комфорта на шофиране.
Италианският производител на спортни автомобили с емблемата на тризъбец. Преди една много успешна независима марка на състезателните автомобили, Maserati оттогава се присъедини към Fiat Group.
Maybach-Manufaktur се занимава с разработването и продажбата на луксозни седани като германското дъщерно дружество на Daimler AG. Maybach е заменена от Mercedes S-Class.
От малки до големи семейни коли, от спортни автомобили до джипове, Mazda има всички категории автомобили покрити. От 1959 г., когато те продават първия си модел на японската компания е нараснал да бъде един от най-големите производители на автомобили в света.
Mercedes-Benz е един от най-известните производители на автомобили в света и регистрирана търговска марка на Daimler AG. Mercedes поставя голям акцент върху комфорта на шофиране в проектирането на техните автомобили.
MG Motor е британска марка автомобили. След банкрута на MC Rover, колите са разработени в рамките на Shanghai Automotive Industry Corporation.
Mini е марка на малки икономични автомобили, разработени от British Motor Corporation (BMC) и произведени от различни лицензионни партньори (като Austin, Morris или Rover) през своята история. Класическият Mini беше моментален хит на пазара. След поглъщането от BMW, марката Mini изобразен с нови модели.
Mitsubishi е производител на автомобили от Япония и е един от най-големите производители в света, специализиран главно в малки и големи семейни автомобили. Mitsubishi серии включват също микробуси и ванове.
Въпреки че първите автомобили на японския производител Nissan бяха предлагани на пазара най-вече в Австралия, днес Nissan изнася своите автомобили по целия свят. Производителна линия на превозни средства включват както малки, така и големи семейни автомобили, както и спортни автомобили и ванове.
Първоначално Германски (в момента оперира под General Motors) производител на автомобили Opel търгува със своите превозни средства не само в Европа, но и в страни като Китай, Австралия и Сингапур. Клиентите ценят надеждността на различните модели които предлага Opel .
Производителят на френския автомобил Peugeot, след като започна да продава автомобили през 1891 г., е най-старата автомобилна марка в света. Съвсем наскоро, Peugeot си партнира с Citroën да образуват Peugeot Citroën групата PSA, който също зад Volkswagen AG, вторият най-голям автомобилен производител в Европа.
Pontiac е марката, под щатския American General Motors Company (GM), докато то е било прекратено през 2010 г., когато GM подаде фалит. Pontiac използва, за да въплъщава спортни автомобили в средносрочен ценови сегмент, се продават на по-млада целева група. Особено модел Firebird Trans Am радваше широкообхватна популярност, когато тя участва в определена изключително успешната американска телевизионна серия в средата на 80-те години.
Porsche, за много шофьори, е марката, която олицетворява спортни автомобили, след като е имал голямата им пробив през 1963 г. с Porsche 911. Porsche също е един от малкото производители на автомобили, активно участващи в развитието на гумите.
Производителят на малайзийския Proton автомобили е роден през 1983 г. от японско-малайзийско сътрудничество между Mitsubishi Heavy Industries и на Малайзия и е започнало производство през 1985 година.
Renault е един от най-продаваните в Европа марки автомобили. Със своята цялостна оферта на различни модели, Renault има идеалното средство за всички нужди.
Rover е британска марка кола с дълга и богата история на компанията. Тяхната Viking военен кораб емблема е проектиран в средата на 80-те години.
Шведската марка Saab означава надеждност и дълъг пробег на изпълнителни автомобили.
Испански производител на автомобили Seat е основана през 1950 г. и принадлежи на Volkswagen Group от средата на 90-те години. Те се специализират в малки и големи семейни автомобили.
Чешкият автомобилен производител Skoda е основана през 1925 г. с обединението на Laurin + Klement. Производствения клон на кола на компанията е придобита от Фолксваген AG през 1991 г., което доведе до много успешна ера за Skoda.
Тези малки, компактни автомобили са марка на Daimler AG и са много популярни, особено с шофьори, които пътуват много около града.
Четвъртият по големина южнокорейски автомобилен производител SsangYong Motor специализиран за превозни средства AWD и FWD. SsangYong влезе в технологично партньорство с Mercedes-Benz през 1991 година.
Subaru е в световен мащаб най-големият производител на четири задвижващи колела превозни средства. В допълнение към мощните джипове, японския производител на автомобили също така предлага малки и големи семейни автомобили.
Японската автомобилна компания Suzuki е основана още през 1909 г. и са започнали разработването на проекти за компактни автомобили още през 1937 година. Дори и днес, Suzuki се специализира предимно в малки семейни коли, допълнени от някои по-големи модели, както и на различни спортни автомобили.
През 2007 г. японската Toyota Motor Corporation нарасна и в световен мащаб най-големият производител на автомобили, с над 9,5 милиона продадени превозни средства. Тяхната надеждност и по-специално е ценена от водачите на автомобили по целия свят. Тяхната гама от модели автомобили, обхваща всички категории и класове.
Германската автомобилна компания Volkswagen е най-големият производител на автомобили в Европа, и е на трето място в света. Дружеството-майка, на Volkswagen AG, продава леките автомобили под Audi, Bentley, Bugatti, Ducati, Lamborghini, MAN, Porsche, Scania, Seat, Skoda и VW. A Volkswagen култова кола на 20-ти век е на Volkswagen Beetle.
Volvo е шведски производител на автомобили, който предлага богат избор на големи семейни автомобили, изпълнителни и луксозни автомобили, както и джипове. Volvo автомобили обикновено са известни с високия пробег.