Payment Banner

Remoulded гумиМарка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Подновени гуми

Подновени гуми са евтина алтернатива за шофьорите с по-малък бюджет, които търсят гуми с добро качество. Използва се специален процес в производството на тези гуми. Чрез този процес, нов слой е поставен върху протектора на гумата. Подновени гуми са все по-популярни на пазара и могат да бъдат намерени в широка гама на премиум производители на достъпни цени. Подновени гуми се произвеждат в много различни размери с различни диаметри на джантата и дълбочини на протектора.

Подновени гуми с високо качество

Подновени гуми, произведени в промишлени количества, могат лесно да конкурират на чисто нови гуми. Подновени зимни гуми Често е показано в тестовете оптимално сцепление на заснежените пътища. Също така, подновените гуми трябва да не показват никакви лоши признаци или лоши характеристики на управление. Единственият недостатък на този тип гуми е че се износват по-бързо. Износването на тези гуми е около 30% в сравнение с чисто нови гуми. Това е причината защо са по-евтини подновените. Вие можете да спестите до 50%.

Свойствата на подновени гуми

Обикновено, гуми могат да бъдат регенерирани само веднъж и трябва да отговарят на редица изисквания. По този начин, стандартите за безопасност са гарантирани.

Значителен принос за опазване на околната среда

Подновените са не само евтини, но те допринасят също за опазване на околната среда запазвайки минерални ресурси и фосилни горива. Най-малко 28,5 литра бензин са необходими, за да се направи нова гума. Изготвянето на подновени гуми изисква 20% по-малко материали.

Ние можем да
монтирам Вашите гуми!

Изберете един от
нашите монтажни партньори
във Вашия район:

*Безплатна доставка за 2 и повече гуми ( включен ДДС )
**С изключение на комплектовано колело

Clients opinions

 

barzgumve.com
4.88/5 - 50 Customer rating 

Website is clear and easy to use, no quibble or fancy colors which only would distract. A very well done online facility. Helmut P. from Mullingar  
more