Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Регенерат гуми

Подновени гуми

Подновени гуми са евтина алтернатива за шофьорите с по-малък бюджет, които търсят гуми с добро качество. Използва се специален процес в производството на тези гуми. Чрез този процес, нов слой е поставен върху протектора на гумата. Подновени гуми са все по-популярни на пазара и могат да бъдат намерени в широка гама на премиум производители на достъпни цени. Подновени гуми се произвеждат в много различни размери с различни диаметри на джантата и дълбочини на протектора.

Подновени гуми с високо качество

Подновени гуми, произведени в промишлени количества, могат лесно да конкурират на чисто нови гуми. Подновени зимни гуми Често е показано в тестовете оптимално сцепление на заснежените пътища. Също така, подновените гуми трябва да не показват никакви лоши признаци или лоши характеристики на управление. Единственият недостатък на този тип гуми е че се износват по-бързо. Износването на тези гуми е около 30% в сравнение с чисто нови гуми. Това е причината защо са по-евтини подновените. Вие можете да спестите до 50%.

Свойствата на подновени гуми

Обикновено, гуми могат да бъдат регенерирани само веднъж и трябва да отговарят на редица изисквания. По този начин, стандартите за безопасност са гарантирани.

Значителен принос за опазване на околната среда

Подновените са не само евтини, но те допринасят също за опазване на околната среда запазвайки минерални ресурси и фосилни горива. Най-малко 28,5 литра бензин са необходими, за да се направи нова гума. Изготвянето на подновени гуми изисква 20% по-малко материали.

Огромен избор и отлично качество:

  • повече от 100 марки гуми и
  • повече от 35.000 модели във всички електронни магазини
  • Ние доставяме  само гуми с най-високо качество

Ниски цени:

  • Клиентите говорят за по-изгодни цени с 20 до 25% в сравнение със стационарна търговия с гуми
  • Всички цени на гуми са с включително ДДС + безплатна доставка за над 2 броя