Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Гуми за Porsche

Търсене по лек автомобил:
Възможно е да не сме приели всички автомобили, със сигурност има машинописни грешки в целия списък. Моля да ни информирате, ако сте намерили такава или ако не сте намерили Вашия автомобил.
Възникна грешка , моля опитайте търсенето по-късно.
Няма резултат от търсенето.
Избор на джанта

Марка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Porsche е за много шофьори идеален пример за спортни автомобили. Опитното Porsche прави голям успех през 1963 г, когато модела Porsche 911 е въведен за първ път. Днес разполага със следните модели:

  • Porsche 911
  • Porsche Carrera GT
  • Porsche Boxster
  • Porsche Cayman
  • Porsche Panamera
  • Porsche Cayenne

Тези модели са популярни навсякъде в света и за всеки от тях има съответсващи гуми .

Актуални размери на гуми за Porsche

Като един от няколко производители на автомобили Porsche се включва активно в развитието на гумите. Предприятието публикува на редовни интервали издания за нормални и зимни гуми за всички по-нови автомобили.Освен това , Porsche поставя някои стандарти на вече зрели производители. Гумите, които са издържали теста са отбелязани с буква N. За популярния Porsche 911 производителя слага гуми на Dunlop Като допълнение , Porsche Boxster също е снабден с гуми, направени от Dunlop. Porsche също работи заедно с Bridgestone в развитието на бизнеса в гумите. Обикновено гумите на Porsche са 19 цола.В зависимост от моделагумите за tyres могат да бъдат и до 17 цола.

Безопасно шофиране с гуми за Porsche

Ако се определите за Porsche гуми, можете да бъдете сигурни, че те имат всички изисквания на спортен начин на шофиране. Нашите гуми от висок клас са перфектни за мокри , както и за сухи пътища . Още повече гумите за Porsche имат много добро поведение при завой.

Имате ли въпроси?
С удоволствие ще Ви помогнем да намерите правилната гума за Вашия автомобил.