Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Гуми за Citroen

Търсене по лек автомобил:
Възможно е да не сме приели всички автомобили, със сигурност има машинописни грешки в целия списък. Моля да ни информирате, ако сте намерили такава или ако не сте намерили Вашия автомобил.
Възникна грешка , моля опитайте търсенето по-късно.
Няма резултат от търсенето.
Избор на джанта

Марка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Гуми за Citroen

Историята на Citroen започна през 1919 г., когато първият Citroen модел е произведен. Днес, Citroen е един от най-важните Европейски производители на автомобили. Техният обхват се съдържа от компактни и средни клас автомобили до луксозни автомобили и микробуси. Техният обхват на гуми за Citroen е също разнообразен. Между техните популярни модели са:
  • Citroën C1
  • Citroën C3
  • Citroën C4
  • Citroën C4 Picasso
  • Citroën C5
  • Citroën C6
  • Citroën C8
Повечето модели автомобили са оборудвани директно с Michelin гуми. Някои C3 модели са обордувани с Bridgestone гуми. При избора на гуми за автомобили Citroen можете също така да изберете гуми, произведени от други производители на гуми. Размера на гумата, който трябва да се използва зависи от модела на колата, и предложени изпълнения. Когато става въпрос за компактния клас автомобили, офертата е сравнително ограничена.За Citroen C2 модел с 1.1 л двигател, препоръчителният размер на гумата е 175/65 R14, докато за Citroen C3 модел можете да избирате между 185/65 R15, 195/55 R16 или 205/45 R17. За Citroen C8 модел, разлицни размери на гуми може да се използва толкова дълго, колкото ширината им не надвишава 215 милиметра. Можете да проверите какви размери са одобрени за вашия автомобил чрез проверка на свидетелството за регистрация или личната карта на колата.
Имате ли въпроси?
С удоволствие ще Ви помогнем да намерите правилната гума за Вашия автомобил.