Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Гуми за Volvo

Търсене по лек автомобил:
Възможно е да не сме приели всички автомобили, със сигурност има машинописни грешки в целия списък. Моля да ни информирате, ако сте намерили такава или ако не сте намерили Вашия автомобил.
Възникна грешка , моля опитайте търсенето по-късно.
Няма резултат от търсенето.
Избор на джанта

Марка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Гуми за Volvo

Volvo предлага широка гама от модели автомобили в средата, бизнес и луксозни класове, и също за джипове. Volvo Cars са оценени за тяхната достоверност. Volvo използва като стандартно оборудване за техните автомобили главно качествени гуми от Michelin. Въпреки това, почти всеки оферти на производителя на гуми гуми подходящи за Volvo, така че да имате възможност да изберете от широка гама гуми.

Безопасно пътуване с Volvo гума

Volvo означава качество. В момента само превозни средства на Mercedes имат по-висок среден жизнен период. Следователно, Вие рябва да се обърне внимание на качеството при покупка на гуми. Качествени гуми предлагат по-голяма безопасност и ефективност на разходите, и осигуряват високо ниво на комфорт. Поради ниското съотношение на износване, гумите имат ниско ниво на шума и по-висока продължителност на живота гуми предлагат оптимално сцепление при всякакви метеорологични условия на всяка магистрала.

Подходящи гуми за всеки Volvo модел

Ние Ви предлагаме подходящи гуми за всеки Volvo модел . За модела Volvo C30, производителят препоръчва гуми в размер 195/65 R15. Въпреки това, можете да надстроите на размера на гумата 215/40 R18. За Volvo X90 SUV модел, можете да използвате размера на гуми до 265/35 R22. Препоръчително е да проверете удостоверението за регистрация на автомобила си, преди да закупите гуми.
Имате ли въпроси?
С удоволствие ще Ви помогнем да намерите правилната гума за Вашия автомобил.