Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Гуми за Alpina

Търсене по лек автомобил:
Възможно е да не сме приели всички автомобили, със сигурност има машинописни грешки в целия списък. Моля да ни информирате, ако сте намерили такава или ако не сте намерили Вашия автомобил.
Възникна грешка , моля опитайте търсенето по-късно.
Няма резултат от търсенето.
Избор на джанта

Марка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Гуми за Alpina

Alpina е много популярна марка за ентусиасти на състезателни коли. Компанията е основана през 1965 г. и предлага "тунинговани" версии на добре познатия автомобилен производител BMW -тяхното партньорство започна през 1971 г., когато BMW за задача ALPINA с управлението на проекта за лек BMW 3.0 CSL Coupé. Тъй като превозните средства, имат значително по-високи конски сили, повишени изисквания се поставят върху спирачките и тяговите системи, затова гуми за Alpina имат размер на най-малко 17инч. За модел Alpina B3 можете да използвате пример гуми с размери 235/40 R17 и 225/40 R18. За Alpina B12 модел, необходими са ви гуми с рамер 245/40 R20 и за Alpina B5 гуми в размер 245/40 R19.

Alpina гуми за добро завиване

Поради увеличената контактна повърхност на поведението на шофиране е значително подобрена в завои. Гуми произведени за Alpina, да осигури много добро управление на превозното средство дори при бързо завиване. Ние предлагаме богат избор на гуми за модели Alpina и ние носим най-големият избор на марки и размери гуми онлайн, който ви дава най-различни възможности за избор.
Имате ли въпроси?
С удоволствие ще Ви помогнем да намерите правилната гума за Вашия автомобил.