Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Гуми за MG

Търсене по лек автомобил:
Възможно е да не сме приели всички автомобили, със сигурност има машинописни грешки в целия списък. Моля да ни информирате, ако сте намерили такава или ако не сте намерили Вашия автомобил.
Възникна грешка , моля опитайте търсенето по-късно.
Няма резултат от търсенето.
Избор на джанта

Марка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Гуми за MG

MG е един от традиционните производители на автомобили на UK. Когато MG Rover компанията бе затворена, производството на техните автомобили бе взето от “Shanghai Automotive Industry”. Поради намаления брой на налични модели, офертата на гуми за MG автомобили се също намалява. MG F модела, един от най-популярните модели на MG ,първоначално е оборудван със следния размер на гумите: 185/55 R15. Еднакъв размер се използва за други модели като MG Trophy. Моделът на автомобила и дата на производство имат голямо влияние върху размера на гумата, която трябва да се използва. Преди да поръчате гуми, моля проверете какви размери са одобрени за вашия автомобил чрез изследване на удостоверението за регистрация или лична карта на колата.

Широка гама гуми за MG автомобили

Стандартни размери на гумите се използват за повечето MG модели. Имате възможност да изберете гуми за вашия MG автомобил от широк диапазон. Освен гуми които са произведени от най-добрите производители на гуми, ние също предлагаме широка гама от бюджетни гуми. Повече информации за качеството и изпълнението по пътя от тези гуми може да се намери в различни тестове на гуми. Обърнете внимание при закупуване на гуми за MG автомобил; освен осигуряване на безопасност, тези гуми трябва да бъдат икономически ефективни.Ниско съпротивление при търкаляне гуми имат по-дълъг живот и осигуряват намален разход на гориво.
Имате ли въпроси?
С удоволствие ще Ви помогнем да намерите правилната гума за Вашия автомобил.