Payment Banner

Run-flat гумиМарка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Run-flat гуми

Run-Flat гуми са подходящи за извънредни ситуации. Този тип гуми позволява безопасно шофиране в случай на значителна загуба на въздух. Независимо от run-flat модела който избрахте, в сучай на спукване на гума, все още можете да отидете до 100 km при не повече от 50 mph (80 km/h). По този начин, водачите могат да се движат сами до гараж, вместо да чакат за пътна помощ.

Структурата на Run-Flat гуми

Run-flat гуми имат специални странични стени, които позволяват на гумите да работят в случай на спукване на гума. Тези специални странични стени предотвратяват износване на гумите и тяхната експлозия. Друга особеност на тези специални странични стени е, че те имат роля във връзката между сервоусилвател на волана и спирачките. Run-flat гуми са монтирани на специални джанти, за да се уверите, че гумите няма да се отделят от джантите.

Оптичният сигнал в случай на спукване на гума

В случай на повреда на потенциала run-flat гуми (например пробиване), шофьора ще бъде информиран чрез специален дисплей. Този дисплей използва оптичен сигнал за да покаже повреда на гумите. Чрез използванена run-flat гуми, резервното колело вече не се изисква. Разходът на гориво е намален с run-flat гуми, които не тежат толкова, колкото една нормална гума.

Ние можем да
монтирам Вашите гуми!

Изберете един от
нашите монтажни партньори
във Вашия район:

*Безплатна доставка за 2 и повече гуми ( включен ДДС )
**С изключение на комплектовано колело

Clients opinions

Shop rating
more