Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Гуми за Opel и Vauxhall

Търсене по лек автомобил:
Възможно е да не сме приели всички автомобили, със сигурност има машинописни грешки в целия списък. Моля да ни информирате, ако сте намерили такава или ако не сте намерили Вашия автомобил.
Възникна грешка , моля опитайте търсенето по-късно.
Няма резултат от търсенето.
Избор на джанта

Марка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Компанията Opel е основана от Адам Опел през 1862. Производството на автомобили започва през 1899. Днес Opel принадлежи на компанията General Motors и доставя автомобили не само в Европа , но и в страни като Китай ,Австралия или Сингапур. Във Великобритания Opel е известен като марка Vauxhall. Vauxhall е само различно наименование , моделите на автомобилите му не се различават от моделите на Opel. Клиентите оценяват надеждността на моделите на Opel , но само с подходящи гуми можете да получите удоволствие от шофирането и оптимална динамика.

Голям избор на гуми от различни производители

Opel е един от водещите производители на автомобили . Поради това, почти всички производители на гуми предлагат гуми за Opel . За оригиналното оборудване , Opel сътрудничи с Continental. Примерно, Opel Astra е оборудвана с гуми Premium Contact на Continental. Opel Corsa е оборудвана с Bridgestone S01 с размер 185/55 R15. За допълнителна сигурност и удобност , трябва да търсите качествени гуми от известни производители. Различни тестове винаги показват че по-евтините продукти носят по-голями рискове . Предлагаме ви подходящи гуми за всеки модел на Vauxhall за безопасно шофиране и за всички климатични условия .

Намерете правилните гуми за Opel и Vauxhall

При търсене на правилните гуми за вашия Opel трябва да обърнете специално внимание на маркировките на гумата . Това е код от цифри и букви, код който не се разчита толкова лесно от тези които нямат толкова опит .Първата цифра представлява широчината на гумата в mm, след което следва съотношението между широчината и височината в проценти . Следващата маркировка представлява конструкцията , буквата "R" показва че гумата е с " радиална " конструкция. Най-накрая е диаметъра , товарния и скоростен индекс . Смяна на гумите на вашия Opel е от изключително значение . Всеки милиметър на износване на гумата удължава спирачния път .

Имате ли въпроси?
С удоволствие ще Ви помогнем да намерите правилната гума за Вашия автомобил.