Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Гуми за Hyundai

Търсене по лек автомобил:
Възможно е да не сме приели всички автомобили, със сигурност има машинописни грешки в целия списък. Моля да ни информирате, ако сте намерили такава или ако не сте намерили Вашия автомобил.
Възникна грешка , моля опитайте търсенето по-късно.
Няма резултат от търсенето.
Избор на джанта

Марка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Гуми за Hyundai

Hyundai е един от най-новите автомобилни производители на пазара. Компанията е основана през 1969 г. и осем години по-късно те издават първия модел автомобили. Скоро, Hyundai се превръща в един от най-големите производители на автомобили в света. Техните модели се продават по целия свят. Те произвеждат среден клас автомобили, микробуси, джипове и спортни коли. Офертата за гуми подходящи за Hyundai автомобили е разнообразна. Почти всяка гума произведител предлага подходящи гуми за тези коли. Като един от най-големите производители на автомобили, Hyundai сътрудничи с различни производители на гуми. Hyundai i10, i30 и моделите Elantra всички са оборудвани с Hankook гуми. Hyundai Accent е първоначално оборудван с гуми Michelin Energy. Независимо от вашия Hyundai модел, на barzgumve.com можете да намерите подходящи гуми за Вас.

Подходящи гуми за всеки Hyundai модел

Модели Hyundai като i10, i20 or i30 обикновено са оборудвани с гуми, чиято широчина е между 155 и 165 милиметра. По-големите модели катоHyundai Grandeur са оборудвани с гуми с размер 225/60 R16. Можете също да изберете от следните размери:
  • 235/55 R17
  • 235/45 R18
  • 235/45 R19
На SUV модели, подобно на Hyundai Tucson, можете да монтирате по-широки гуми (до широчина 245 мм). Можете да проверите какви размери са одобрени за вашия Hyundai автомобил чрез проверка на свидетелството за регистрация или карта за самоличност на колата. Ние ви препоръчваме да използвате гумите, които са одобрени от производителя.
Имате ли въпроси?
С удоволствие ще Ви помогнем да намерите правилната гума за Вашия автомобил.