Payment Banner

Най-големият избор на целогодишни автомобилни гумиМарка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Всичко е до най-добра каучукова смес

Времето и пътните условия могат да се променят доста рязко през зимата. Зимни гуми трябва да предлагат постоянно висок степен на сигурност, когато е сухо, когато са температурите ниски и когато улиците са заледени или със сняг. Маркировка M+S (също така и: M+S или M.S.) отбелязва зимни и целогодишни гуми като подходящи за зимата. Някои M+S гуми допълнително имат снежинка като символ за висок стандарт на качеството.

Всичко е до най-добра каучукова смес

Естествено, много е важно да гуми имат голямо сцепление на пътища покрити с лед и сняг. За да се гарантира надеждно сцепление при ниски температури, зимни гуми се произвеждат с помощта на специална каучукова смес, която е устойчива на ниски температури. Ето как те могат да се адаптират към зимни пътни настилки перфектно.

Правата шарка през зимата

Зимните гуми имат широки канали на протектора и допълнителни ребра. Ребрата се отварят и затварят по време на шофиране, като се гарантира, че устройството и спирачната мощност са оптимално върху пътя. Това води до стабилност и надежден захват дори и при тежки условия.

Безопасно от аквапланинг рискове през зимата

Особено през зимата, става постоянен риск че водният слой покрива пътните настилки, които водяат до аквапланинга. Чрез предлагането на добри свойства на водоизместването, зимни гуми намаляват риска от аквапланинга и шофьорите ще имат максимален контрол над автомобила си, при всякакви обстоятелства.

Пътуване в чужбина: Пазете се от законовите изисквания

Преди да пътуват в чужбина с кола, задължително проверите законовите изисквания за зимни гуми, когато пътните условия са зимни. Ако няма законово определени срокове и задължения за зимни гуми, като правило, експертите препоръчват да карате с M + S гуми между Октомври и Великден.

Ние можем да
монтирам Вашите гуми!

Изберете един от
нашите монтажни партньори
във Вашия район:

*Безплатна доставка за 2 и повече гуми ( включен ДДС )
**С изключение на комплектовано колело

Clients opinions

 

barzgumve.com
4.88/5 - 50 Customer rating 

Website is clear and easy to use, no quibble or fancy colors which only would distract. A very well done online facility. Helmut P. from Mullingar  
more