Payment Banner

Off-Road/4x4 SUV гумиМарка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Off-Road/4x4 SUV гуми са специално проектирани за SUV и джипове. Независимо дали са летни, зимни или офроуд гуми, тази серия от гуми предлага оптимален комфорт за безопасно шофиране.

Идеални за спортни състезания

Off-Road/4x4 SUV гуми се препоръчват за високи скорости. Голямо предимство на Off-Road/4x4 SUV гуми предлагат стабилност при навлизане в завой, което ги прави идеални за спортни състезания.

Характеристиките на Off-Road/4x4 SUV гуми

Off-Road/4x4 SUV гуми съчетават няколко характеристики. Преди всичко, те трябва да бъдат гъвкави и удобни на улицата и в същото време, те трябва да са стабилни и надеждни. Това, което не беше възможно преди да стане реалност, сега е станало поради иновативната технология и съвременни техники. За да се гарантира по-голяма устойчивост на удар, се използват два или три покрития, които предлагат по-добра защита срещу надраскване. Засилените ръбове и оптимизиран дизайн на профил гарантират оптимално каране на мокри пътища и намаляване на шума при търкаляне на сухи пътища. Ето защо Off-Road/ 4x4 SUV гуми осигуряват такова високо ниво на комфорт при шофиране.

Ние можем да
монтирам Вашите гуми!

Изберете един от
нашите монтажни партньори
във Вашия район:

*Безплатна доставка за 2 и повече гуми ( включен ДДС )
**С изключение на комплектовано колело

Clients opinions

Shop rating
more