Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Off-Road/4x4 SUV гуми

Off-Road/4x4 SUV гуми са специално проектирани за SUV и джипове. Независимо дали са летни, зимни или офроуд гуми, тази серия от гуми предлага оптимален комфорт за безопасно шофиране.

Идеални за спортни състезания

Off-Road/4x4 SUV гуми се препоръчват за високи скорости. Голямо предимство на Off-Road/4x4 SUV гуми предлагат стабилност при навлизане в завой, което ги прави идеални за спортни състезания.

Характеристиките на Off-Road/4x4 SUV гуми

Off-Road/4x4 SUV гуми съчетават няколко характеристики. Преди всичко, те трябва да бъдат гъвкави и удобни на улицата и в същото време, те трябва да са стабилни и надеждни. Това, което не беше възможно преди да стане реалност, сега е станало поради иновативната технология и съвременни техники. За да се гарантира по-голяма устойчивост на удар, се използват два или три покрития, които предлагат по-добра защита срещу надраскване. Засилените ръбове и оптимизиран дизайн на профил гарантират оптимално каране на мокри пътища и намаляване на шума при търкаляне на сухи пътища. Ето защо Off-Road/ 4x4 SUV гуми осигуряват такова високо ниво на комфорт при шофиране.

Огромен избор и отлично качество:

  • повече от 100 марки гуми и
  • повече от 35.000 модели във всички електронни магазини
  • Ние доставяме  само гуми с най-високо качество

Ниски цени:

  • Клиентите говорят за по-изгодни цени с 20 до 25% в сравнение със стационарна търговия с гуми
  • Всички цени на гуми са с включително ДДС + безплатна доставка за над 2 броя