Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Гуми за Rover

Търсене по лек автомобил:
Възможно е да не сме приели всички автомобили, със сигурност има машинописни грешки в целия списък. Моля да ни информирате, ако сте намерили такава или ако не сте намерили Вашия автомобил.
Възникна грешка , моля опитайте търсенето по-късно.
Няма резултат от търсенето.
Избор на джанта

Марка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Британската компания Rover е основана през 1878 , първоначално с наименованието Starley & Sutton Co,със седалище в Ковентри. Компанията Land Rover днес е в ръцете на потомството й , произвежда и продава автомобили с марка Rover от 1904-1967, след което е асимилирана от Leyland Motor Corporation.
На Rover се приписва замислянето и създаването на оформлението на съвременния велосипед към края на 19-ти век, но по-късно става известен с мотоциклетите и автомобилите му – които вече носят познатия Viking longship лого.

След дълга и сложна история, производството на Rover автомобили е прекратено през 2005 г. Както и да е, логото все още съществува чрез моделите като Streetwise, Metro, или Concerto. От barzgumve.com, изберете някой от качествените модели на гуми за Rover на изгодни цени. Изберете летна, зимна , всесезонна или run-flat гума. Имаме повече блестящи оферти отпроизводители като Nankang, Star Performer, или Hankook. Обърнете внимание на сигурността и комфорта и поръчайте сега от barzgumve.com.

Преди поръчка винаги проверете талона, регистрацията или някой друг документ за правилния размер на гумите .

Имате ли въпроси?
С удоволствие ще Ви помогнем да намерите правилната гума за Вашия автомобил.