Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Гуми за Fiat

Търсене по лек автомобил:
Възможно е да не сме приели всички автомобили, със сигурност има машинописни грешки в целия списък. Моля да ни информирате, ако сте намерили такава или ако не сте намерили Вашия автомобил.
Възникна грешка , моля опитайте търсенето по-късно.
Няма резултат от търсенето.
Избор на джанта

Марка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Компанията Fiat е основана през 1899. През годините , италианския производител на гуми става един от най-големите производители в света . Fiat предлага голямо разнообразие на превозни средства от мини до по-големи компактни автомобили . Най-известните модели са :

  • Fiat Doblo
  • Fiat Stilo
  • Fiat Ulysse
  • Fiat Panda
  • Fiat Punto
  • Fiat Croma
  • Fiat Grande Punto
  • Fiat Bravo
  • Fiat Nuova 500

Почти всички производители на гуми предлагат гуми за Fiat автомобили.

Правилните гуми за всички модели на Fiat

Fiat сътрудничи с различни производители на гуми . Най-значителните от тях са

Примерно, Fiat Panda е с оригинално оборудване Bridgestone D693 или D684 с размер 165/70 R14 81T или 185/65 R14 86T. Могат да бъдат ползвани и диаметри от 13 до 17 инча на Michelin Energy . Модела Bravo е оригинално оборудван с Continental гуми. За да проверите кои точно гуми са подходящи за вашия Fiat ,моля проверете в документите на автомобила ви .

Гарантирана безопасност с гуми за Fiat

Качествените гуми предоставят сигурност дори и в най-тежките климатични условия . Благодарение на най-новите технологии , гумите за Fiat показват оптимални качества при всички пътни условия . Те гарантират, че водата от контактната повърхност на гумата е отстранена правилно и осигуряват стабилност в случая на аквапланинг. Гумите предлагащите се в нашия магазин са специално разработени за да отговарят на изискванията на всеки модел на Fiat , и да осигуряват сигурност и удобност . Поради ниското ниво на съпротивление , нивото на шум е екстремно ниско ; което предоставя удобност в пътуването. Гумите имат изгодни цени , предлагатвисоко качество и нисък разход на гориво. Различни тестове показават че евтините гуми дават по-големи рискове по отношение на безопасността .

Имате ли въпроси?
С удоволствие ще Ви помогнем да намерите правилната гума за Вашия автомобил.