Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Гуми за Ford

Търсене по лек автомобил:
Възможно е да не сме приели всички автомобили, със сигурност има машинописни грешки в целия списък. Моля да ни информирате, ако сте намерили такава или ако не сте намерили Вашия автомобил.
Възникна грешка , моля опитайте търсенето по-късно.
Няма резултат от търсенето.
Избор на джанта

Марка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Гуми за Ford

Ford Компанията е основана през 1903 г. от Henry Ford. Пет години по-късно, революционните Т модели бяха доведени до пазара. Днес, Ford е един от най-големият производител на автомобили, ценена по целия свят. С широка гама от модели автомобили на пазара, Ford отговаря на всяка нужда или изискване,че водачът може да притежава. Чрез избирането на подходящи гуми за вашия Ford вие ще получите най-добрите резултати и шофиране на колата ви ще се превърне в приятни изживявания.

Произведители на гуми които сътрудничат с Ford

Когато търсите най-добрите гуми, можете да избирате между няколко производители на гуми. Можете също да изберете Goodyear гуми. Този производител на гуми осигурява качествени гуми за следните модели:
  • Ford Focus
  • Ford Galaxy
  • Ford Kuga
  • Ford Mondeo
Освен Goodyear гуми, Ford също използва Bridgestone гуми и Michelin гуми като стандартно оборудване за Вашия автомобил.

Оптимален контрол във всяка ситуация

За да имате оптимален контрол с Ford превозното средство дори и през зимата, препоръчва се да се променят гумите, когато температурите паднат под 7 градуса по Целзий. В някои страни, е задължително да се обордува вашия автомобил с подходящи гуми в зависимост от сезона(зима или лято). За да се получи оптимално сцепление по време на зимния сезон,можете да изберете гуми със символ снежинка; M+S гуми предлагаме добра стабилност в кал и сняг.

Оптимално сцепление, независимо от метеорологичните условия

Всесезонни гуми са компромис между летни гуми и зимни гуми. Всесезонни гуми могат да се използват през цялата година. Можете да разпознаете тези гуми със следните символи: слънце, дъждовна капка или листо.Run-Flat гуми са подходящи за спешни ситуации (като например, в случай на спукана гума). Този тип гуми позволява безопасно шофиране в случай на значителна загуба на въздух. Вие все още можете да карате до 100 км при не повече от 50 mph (80 км/ч). По този начин, можете да се шофирате до гараж, вместо да чакате пътна помощ.
Имате ли въпроси?
С удоволствие ще Ви помогнем да намерите правилната гума за Вашия автомобил.