Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Гуми за Seat

Търсене по лек автомобил:
Възможно е да не сме приели всички автомобили, със сигурност има машинописни грешки в целия списък. Моля да ни информирате, ако сте намерили такава или ако не сте намерили Вашия автомобил.
Възникна грешка , моля опитайте търсенето по-късно.
Няма резултат от търсенето.
Избор на джанта

Марка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Испанския производител на автомобили Seat е основан пре 1950. От средата на 90-те години , Seat става собственост на Volkswagen. Предимно предлага компактни и малки спортни автомобили . Най-популярните модели са :

  • Seat Alhambra
  • Seat Altea
  • Seat Exeo
  • Seat Ibiza
  • Seat Leon

Тъй като Seat предлага малки автомобили , офертите за гуми са ограничени. Общите размери на гуми за Seat са :

  • 155/70 R13
  • 175/70 R13
  • 185/60 R14
  • 205/55 R16

За оригиналното оборудване на автомобилите му , Seat сътрудничи с различни производители. Примерно, модела Seat Leon е оборудван с гуми на Bridgestone. Seat Ibiza е оборудван с гуми Michelin Energy и Seat Altea с гуми Continental Premium Contact. Преди поръчка убедете се че поръчате правилните гуми за вашия автомобил . Препоръчват се гуми определени от производителя защото само по този начин могат да бъдат спазени критериите за разход на гориво и нивото на шум дадени от проиводителя.

Сигурност със Seat

Качеството на гумите за Seat е от голямо значение . Обикновено , всичките монтирани гуми са от един вид. Гумите които са монтирани на енда и съща ос трябва да имат еднакви качества . Високо качествените гуми гарантират оптималното сцепление на всички повърхности и при всички климатични условия . Най-голямото значение има спазването на добро сцепление при мокрота . По този начин, спирачният път се намалява значително върху мокра пътна настилка. Като допълнение на безопасността която се предлага , важното е това което получавате при покупката на гумите . Потърсете гуми за Seat с ниско съпротивление при търкаляне защото то осигурява по-голяма дълготрайност на гумата и по-малък разход на гориво , и предоставя истинска удобност при шофирането .

Имате ли въпроси?
С удоволствие ще Ви помогнем да намерите правилната гума за Вашия автомобил.