Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Гуми за Mini

Търсене по лек автомобил:
Възможно е да не сме приели всички автомобили, със сигурност има машинописни грешки в целия списък. Моля да ни информирате, ако сте намерили такава или ако не сте намерили Вашия автомобил.
Възникна грешка , моля опитайте търсенето по-късно.
Няма резултат от търсенето.
Избор на джанта

Марка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Гуми за Mini

Първо Mini Моделът е направен през 1959 г. от British Motor Corporation (BMC). Досега са продадени над 5,5 милиона автомобила. Mini модела има няколко версии и на barzgumve.comще намерите подходящи гуми за всеки от тях. Mini моделите са различни не само визуално, но и от гледна точка на производителност. Изборът на подходящи гуми, също зависи от изпълнение на колата. Като стандартно оборудване, Мини модели могат да бъдат оборудвани с 15 до 18 цолови гуми. A широк спектър отгуми за Miniса налични от различни производители на гуми. Когато става въпрос за стандартното оборудване на Мини автомобили, няколко производители на гуми като Dunlop и Goodyear се използват. Моделът MINI Cooper S Works е оборудван с Dunlop SP Sport гуми. Други модели са първоначално били оборудвани с Goodyear UltraGrip Performance 2, Excellence и UltraGrip 7 гуми. Можете също да изберете гуми произведен от други производители на гуми.

Подходящи размери гуми за всеки Mini автомобил

Един от техните най-популярни модели е Mini Clubman. 120 kW версия първоначално е обордувана с 175/60 R16 гуми. Можете също да използвате широки гуми (195/55 R16 или 205/45 R17). Mini Contryman SUV модел може да бъде оборудван с гуми до ширина 225 mm. Преди да поръчате гуми, моля проверете кои размери са одобрени за вашия автомобил чрез изследване на удостоверението за регистрация или лична карта на колата. Когато избирате гуми за вашия Mini, препоръчително е само да избирате гуми които са препоръчени от произведителя на автомобила. По този начин, можете да се уверите, че разходът на гориво и нивата на шум, препоръчани от производителя, са запазени.
Имате ли въпроси?
С удоволствие ще Ви помогнем да намерите правилната гума за Вашия автомобил.