Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Гуми за Renault

Търсене по лек автомобил:
Възможно е да не сме приели всички автомобили, със сигурност има машинописни грешки в целия списък. Моля да ни информирате, ако сте намерили такава или ако не сте намерили Вашия автомобил.
Възникна грешка , моля опитайте търсенето по-късно.
Няма резултат от търсенето.
Избор на джанта

Марка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Днес Renault е един от водещите в продажбите на автомобили в Европа. Благодарение на широката гама на моделите му , Renault има превозни средства за всички. Това са някои от най-популярните му модели :

 • Renault Clio
 • Renault Espace
 • Renault Kangoo
 • Renault Laguna
 • Renault Mégane
 • Renault Twingo

  За всеки модел , предлагаме голям избор на качествени гуми на водещите производители.За първоначалното предоставяне на автомобили Renault разчита на гуми с качество от Michelin. Можете да изберете между всички стандартни размери гуми за вашия Renault. По-подробна информация за възможните размери могат да бъдат намерени в сертификата за вашата регистрация или в документа за регистрация.

  Качествени гуми за Renault с гарантирана безопасност

  Автомобилни гуми са единствената връзка между автомобила и пътя. Ето защо е толкова важно, гумите да са безопасни. Тъй като гумите са порести с течение на времето, вие също трябва да ги проверявате редовно за състоянието им и да ги смените, ако е необходимо. Лятните гуми са безопасни само до температура от 7 градуса. Следователно, трябва да се премине към зимни в началото на студения сезон. Благодарение на специалнaта каучукова смес на протектора и дизайна, зимните гуми предлагат най-високо ниво на отговорност и безопасност дори и при ниски температури. Важното е, че препоръчителната дълбочина е 4 mm. И двете управления при спиране и при завой са значително подобрени със зимни гуми. През пролетта трябва да се върнете обратно към летни гуми. Те са оптимизирани с протекторни блокове за летни условия и затова предлагат повече сцепление и безопасностна сухи и мокри пътища.Още повече, разхода на гориво при летните гуми е значително по-малък.

  Ние ви предлагаме съответстващи гуми за Renault за всички модели. Благодарение на висококачествените гуми на водещите производители не само че сте в безопасност ,но и шофирането ще е много удобно .Ниското съпротивление на търкаляне осигурява дълъг пробег на гумата и намалява разхода на гориво .
Имате ли въпроси?
С удоволствие ще Ви помогнем да намерите правилната гума за Вашия автомобил.