Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Гуми за Bentley

Търсене по лек автомобил:
Възможно е да не сме приели всички автомобили, със сигурност има машинописни грешки в целия списък. Моля да ни информирате, ако сте намерили такава или ако не сте намерили Вашия автомобил.
Възникна грешка , моля опитайте търсенето по-късно.
Няма резултат от търсенето.
Избор на джанта

Марка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Гуми за Bentley

Bentley е един от най-големи производители на луксозни автомобили в света. Поради намаляването на броя на налични модели; не предлагат всички произведители на гуми подходящи гуми за автомобили Bentley. За да се насладите напълно на лукса, предоставен от Bentley автомобили, изисква ниско съпротивление при търкаляне гуми. Тези гуми осигуряват ниски нива на шум във вътрешността на колата и нисък разход на гориво.

Подходящи размери на гуми за автомобили Bentley

Когато става въпрос за избор на подходящия размер на гуми за Bentley, диапазонът е доста голям и зависи от модела на колата, която притежавате. Bentley Azure е оригинално оборудван с 255/45 R19. Други размери гуми, одобрени за Bentley Cars са:
  • 275/45 R19
  • 275/35 R20
  • 265/30 R22
Обърнете внимание, при поръчване на гуми и избора на размер на гумите; Уверете се, че сте проверили удостоверението за регистрация или личната карта на колата.
Имате ли въпроси?
С удоволствие ще Ви помогнем да намерите правилната гума за Вашия автомобил.