Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Гуми за Toyota

Търсене по лек автомобил:
Възможно е да не сме приели всички автомобили, със сигурност има машинописни грешки в целия списък. Моля да ни информирате, ако сте намерили такава или ако не сте намерили Вашия автомобил.
Възникна грешка , моля опитайте търсенето по-късно.
Няма резултат от търсенето.
Избор на джанта

Марка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Гуми за Toyota

Toyota компанията е основана през 1937 година. През 2007 г. е продала 9.5 милиона автомобили, което я прави най-големият производител на автомобили в света. На първо място, водачите ценят надеждността на Toyota превозните средства . Toyota разполага с широка гама от модели. Най-популярните модели са:
  • Toyota Auris
  • Toyota Avensis
  • Toyota Aygo
  • Toyota Corolla
Гамата на гуми за модели на Toyota е също голяма. За вашия Toyota модел, можете да използвате гуми, произведени от всеки производител на гуми. За стандартното оборудване на моделите им, Toyota използва реномирани производители.

Подходящ модел за всяка Toyota

За по-малки модели като Toyota IQ, има ограничени възможности за избор, когато става дума за размери гуми, които могат да бъдат използвани. Стандартният размер на гуми за модела IQ е 175/65 R15. За модели с компактния клас, диапазонът е по-разнообразен. Например, когато става дума за модел на Toyota Auris, в зависимост от типа на двигателя, можете да избирате между няколко размера на гуми. The Toyota Auris Hatchback I 1.4 L е оригинално монтиранa със следния размер на гумите: 195/65 R15. Можете също така да изберете един от следните размери:
  • 205/60 R15
  • 205/55 R16
  • 215/45 R17
За Toyota RAV4, SUV модел , по-широки гуми са на разположение (до 235 mm). Препоръчително е да се проверява удостоверението за регистрация или личната карта на колата, преди да поръчате гуми за Toyota модел. Препоръчително е да се използват гуми, които са били одобрени от производителя на автомобила.
Имате ли въпроси?
С удоволствие ще Ви помогнем да намерите правилната гума за Вашия автомобил.