Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Условия за доставка и заплащане - търсене на гуми - barzgumve.com

Предложения за доставка и заплащане от barzgumve.com

www.barzgumve.com  е електронна оферта на Delticom OE, Тимишоара, Румъния.

Във всички посочени от нас цени е включен данък добавена стойност.

Ако желаете гумите или други артикули да бъдат доставени в чужбина, обърнете внимание на специалните условия.

Нашите алтернативи за доставка:

Ние улесняваме Вашия  живот. Ако желаете да спестявате, позволете да се доставят гумите вкъщи, ако желаете сервиз - можем да Ви предложим монтажен сервиз близо до Вас.

Нашият срок на доставка възлиза средно 5 - 9 работни дни в България. Ние доставяме повече от 2/3 от всички поръчки в срок от 5 дни.

Вие можете да изберете 3 алтернативи за доставки

 • 1. Вие ще позволите гумите да бъдат доставени вкъщи. В такъв случай ще ги доставим на адреса, на който ще бъде изпратена и фактурата. Тогава можете или сам да смените гумите или да ги занесете на избрания от Вас сервиз.
 • 2. Ще позволите да Ви изпратят артикулите на партньор за монтаж близо до Вас. За целта изберете "Доставете ми артикула до партньора за монтаж". При следващата стъпка ще Ви предложим наличните партньори за монтаж близо до Вас. Изберете един от тези или - ако не сте си вкъщи - един от другите. Ще информираме избрания от Вас партньор за монтаж и след това ще занесем там Вашия артикул.
 • 3. Ще позволите да доставят гумите на друг адрес. Тогава въведете адреса за доставка и, ако не можете да ги приемете лично,  и името на лицето, което е упълномощено да приеме гумите. 

На въпроси относно нашите доставки ще Ви отговори barzgumve@delti.com

Ако поръчате само една гума, ще Ви начислим добавка от 40,00 Лева.

Нашите предложения за заплащане

Грижим се за това, да имаме най-изгодните цени в България. Можем да го спазваме само ако нашите продукти бъдат платени със сигурност. Трябва да изберете, как желаете да заплатите:

  • Чрез кредитна карта ще заплатите удобно. Приемаме Visa, American Express и Mastercard. Вие въвеждате данните на Вашата карта, ние доставяме и дебетираме картата Ви след доставката: Ако не желаете да дадете номера си изцяло по интернет, ни го съобщете по телефона или факс.

  • Чрез превод. Вие ще преведете сумата на банковата сметка, посочена в потвърждението на поръчката. След постъпление на плащането ще Ви изпратим гумите.

  • PayPal: заплатете бързо и лесно с PayPal на paypal_east@delti.com

  • Наложен платеж.Стойността на поръчката се заплаща на куриера.Без допълнително заплащане.

  • Платете с криптовалути - Платете с една от следните криптовалути - Bitcoin, Bitcoin Cash, ApeCoin, Euro Coin, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, Shiba Inu, Wrapped Bitcoin, XRP чрез Bitpay - Имате нужда от Личен виртуален портфейл, достъпен като мобилно приложение или компютърна програма. Плащането се извършва чрез въвеждане на адрес и сума за плащане.

  • Revolut

 • Paymentwall

Банкова връзка: Raiffeisenbank(Bulgaria) EAD, 1407 Sofia, Nikola Vapzarov Blvd. 55, Expo 2000

На въпроси относно нашите предложения за заплащане ще Ви отговори barzgumve@delti.com.

Нашият адрес:
Delticom OE SRL
Str. Anca Popa Nr.3
300318 Timisoara
Romania
Тeлефон: 2 491 71 46

Номер на регистрацията: J35/1428/2004
Номер по ДДС: BG3075763580

Моля да не ни изпращате гуми на този адрес. За съжаление не можем да ги приемем. Позвънете ни или ни изпратете e-mail на barzgumve@delti.com.
Ние ще ги приберем от Вас.

17.07.2007