Payment Banner

Съвет за гумите

Търсене по лек автомобил:
Възможно е да не сме приели всички автомобили, със сигурност има машинописни грешки в целия списък. Моля да ни информирате, ако сте намерили такава или ако не сте намерили Вашия автомобил.
Марка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Гуми за Alfa Romeo

Закупуването на правилните гуми често се влияе от безопасността и удобството, което тези гуми предлагат. С цел да се подобри качеството на гумите , Alfa Romeo си сътрудничи в продължение на години с няколко производители на гуми. Yokohoma-V102 гуми се използват за Alfa Romeo 147-GTA моделът има предвид, че гумите на Dunlop са използвани за модела Spider. Този производител на автомобили също така си сътрудничи с Bridgestone. Oбаче, при избора гуми за вашия Alfa Romeo модел можете да избирате гуми, произведени от всеки друг производител на гуми. Поради големия брой на продадените автомобили, много от производителите на гуми предлагат подходящи гуми за Alfa Romeo модели.

още ...

Важни критерии при покупка на гуми

Обърнете внимание на етикета на ЕU, когато купувате гуми. Този етикет съдържа важна информация по отношение на разхода на гориво, съпротивлението при търкаляне, сцепление с влажна повърхност и ниво на шума. По този начин, можете да сте сигурни, че ще изпитате приятно шофиране в Alfa Romeo колата, независимо от климатичните и пътни условия. Спирачен път е едно от най-важните неща, което трябва да се търси при избора на гуми за спиране, колата обикновено отнема 18 към 45 м, докато спре напълно.

Имате ли въпроси?
С удоволствие ще Ви помогнем да намерите правилната гума за Вашия автомобил.