Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Гуми за Infiniti

Търсене по лек автомобил:
Възможно е да не сме приели всички автомобили, със сигурност има машинописни грешки в целия списък. Моля да ни информирате, ако сте намерили такава или ако не сте намерили Вашия автомобил.
Възникна грешка , моля опитайте търсенето по-късно.
Няма резултат от търсенето.
Избор на джанта

Марка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Infiniti е луксозна марка основана през 1989 от производителя на автомобили Nissan.
В момента , този производител предлага 4 модела. Освен двата SUV модела, Infiniti предлага и лимузина и кабриолет. Ex SUV Infiniti модел е оригинално оборудван със следните размери : 225/60 R17 или 225/55 R18. За модела SUV FX , могат да се ползват и размери 265/50 R20. Infinity G е оборудван с гуми с размер 225/50 R18 или 245/45 R18. По-малките размери се ползват за по-старите модели като Infiniti G20. Стандартния размер за Infiniti е 195/65 R15.

Гумите за Infiniti гарантират сигурност

Премиумгуми предоставят оптимално сцепление на всички повърхности и при всички климатични условия . Тъй като водата от контактната повърхност се отстранява правилно , вие имате перфектен контрол в управлението дори и при появ на аквапланинг. Обърнете внимание на разхода когато купувате гуми.Ако износването на гумата е намалено , тогава и разхода на горивото е намален. Това повишава ефективността на гумата . Като допълнение, гумите за Infiniti имат и ниско ниво на шум .

Имате ли въпроси?
С удоволствие ще Ви помогнем да намерите правилната гума за Вашия автомобил.