Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Гуми за Audi

Търсене по лек автомобил:
Възможно е да не сме приели всички автомобили, със сигурност има машинописни грешки в целия списък. Моля да ни информирате, ако сте намерили такава или ако не сте намерили Вашия автомобил.
Възникна грешка , моля опитайте търсенето по-късно.
Няма резултат от търсенето.
Избор на джанта

Марка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Гуми за Audi

Историята на Audi на производителя започва от 1899. В момента, Audi произвежда превозни средства на спортна премиум класа. Audi е един от водещите производители на автомобили в средния, бизнес и луксозен клас. Ето защо, Audi обхваща различни модели автомобили, включително компактния клас и джипове. Audi превозни средства са сензационни за шофиране, особено ако са оборудвани с подходящи гуми. Избиране на правилната гума това е много важно, защото на специфичните изисквания на всеки модел трябва да отговарят на критериите на производителя. По този начин, безопасно движение на превозното средство е гарантирано във всяка ситуация.

Намирането на перфектни гуми за Audi

Audi участва в развитието на всички гуми, които трябва да отговарят на изискванията на различни модели автомобили. Audi сътрудничи с различни производители на гуми, като например Bridgestone за производство на модели гуми, одобрени за Audi A3, Audi A8 или Audi TT. Дори модели като A4, A6 or Q7 идват със стандартно оборудване от Bridgestone. Audi използва също така и профили на гуми от Dunlop или Goodyear за оборудване на автомобилите си.

Безопасност във всяка ситуация

С подходящи Audi гуми ви имате контрол над колата си при всякакви метереологични условия. Гуми проектирани за Audi се предлагат за всички изисквания. За спортно шофиране по офроуд терен с
  • Audi Q3
  • ,
  • Audi Q5
  • or
  • Audi Q7
, ще намерите подходящи офроуд гуми, които могат да се справят с различни препятствия с лекота. Съветваме ви да закупите гуми които са подсилени, тъй като те имат висока устойчивост на удар. За да се осигури по-висок комфорт при шофиране с премиум модели на Audi, трябва да използвате гуми които имат по-висока устойчивост на въртене и ниско ниво на шум, води до намаляване на консумацията на гориво и по този начин осигуряване на икономически Audi гуми .
Имате ли въпроси?
С удоволствие ще Ви помогнем да намерите правилната гума за Вашия автомобил.