Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Гуми за Mitsubishi

Търсене по лек автомобил:
Възможно е да не сме приели всички автомобили, със сигурност има машинописни грешки в целия списък. Моля да ни информирате, ако сте намерили такава или ако не сте намерили Вашия автомобил.
Възникна грешка , моля опитайте търсенето по-късно.
Няма резултат от търсенето.
Избор на джанта

Марка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Гуми за Mitsubishi

Mitsubishi е производител на автомобили от Япония, със седалище в Токио, и е мултинационален производител на коли от 1917 г. насам. Тази компания е един от най-големите производители на автомобили в Япония и даже е достигнала голяма популярност в световен мащаб. Поради големия брой на продадени автомобили, почти всеки производител на гуми предлага правилни гуми за Вашия модел Mitsubishi – В начало Японския произведител на автомобили работил е предимно с Bridgestone. Mitsubishi продължава да предлага на своите клиенти най-добрите и най-достъпни автомобили на пазара днес. Mitsubishi автомобили са поставени чрез набор от условия, вариращи от шофиране на дъжда, за да се състезават и в легализирани състезания. Между други модели,Mitsubishi Pajero SUV е оборудван с Bridgestone гуми. В допълнение, Mitsubishi също така използва гуми, предвидени от Dunlop и Yokohama.

Изберете правилния размер гуми за Вашия Mitsubishi

Ако не сте сигурни от какъв размер гуми се нуждаете или каква марка на гуми Mitsubishi препоръчва за вашия автомобил, само консултирайте собственика на превозното средство. За повече модели можете да избирате между различни размери на гуми онлайн. По този начин, Mitsubishi ASX се доставя стандартно с размер на гумите 215/65 R16 например. Ако желаете, можете да използвате един от посочените долу размери:
  • 225/60 R16
  • 215/55 R17
  • 215/60 R17
Ние имаме най-широк избор от марки и модели на гуми онлайн, да ви помогне да намерите подходяща гума за вашия модел Mitsubishi.
Имате ли въпроси?
С удоволствие ще Ви помогнем да намерите правилната гума за Вашия автомобил.