Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Гуми за Volkswagen

Търсене по лек автомобил:
Възможно е да не сме приели всички автомобили, със сигурност има машинописни грешки в целия списък. Моля да ни информирате, ако сте намерили такава или ако не сте намерили Вашия автомобил.
Възникна грешка , моля опитайте търсенето по-късно.
Няма резултат от търсенето.
Избор на джанта

Марка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Гуми за Volkswagen

Тъй като има богат избор от Volkswagen модели, също така има разнообразна оферта на гуми, подходящи за всеки модел. Volkswagen работи с различни производители на гуми, за да бъде в състояние да осигури подходящи гуми за всеки модел. Реномирани производители като: предлагат подходящи гуми за всички изисквания. Повечето модели на Volkswagen имат стандартно обордуване. Pirelli гуми. Dunlop гуми се използват за оборудване на моделите Phaeton и Touareg.

Безопасно пътуване при всякакви метереологични условия

За безопасно шофиране както през лятото така и през зимата, неопходимо е да смените вашите летни гуми. така и зимни. При температури под 7 градуса по Целзий на сняг или заледени пътища само зимни гуми, могат да ви осигурят стабилност и безопасност. Летни гуми предлагат отлично сцепление при по-високи температури и на мокри пътища. И на летни и на зимни гуми могат да се монтират стоманени и алуминиеви джанти. При избора на гуми, можете да закупите пълни колела, които дава предимство на закупуването на гума с джанта. По този начин, няма нужда да се монтират гуми за Volkswagen върху стоманени или алуминиеви джанти. Ние предлагаме гуми, така и комплект гума с джанта, проектирани да отговарят на изискванията на вашия Volkswagen автомобил.

Volkswagen гуми на достъпни и добри цени

Благодарение на нашите разнообразни оферти на гуми, лесно се намерят правилните гуми за Вашия Volkswagen модел. Сред тях можете също да имате широка гама гуми, които се вписват перфектно за вашите модели на VW. От съображения за безопасност, трябва да се обърне внимание не само на цената, но също така и към качеството при покупка на гуми. Качествени гуми осигуряват не само високо ниво на комфорт, но са също така рентабилни. Ниско съпротивление на търкаляне осигурява ниски нива на шум и в същото време по-нисък разход на гориво.
Имате ли въпроси?
С удоволствие ще Ви помогнем да намерите правилната гума за Вашия автомобил.