Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Данни за връзка

barzgumve.com е интернет услуга на Delticom OE SRL, Timisoara, Румъния.

Ако имате въпроси, свързани с покупката на гуми, поставянето им, технически проблеми, проблеми с продукта или информация за компанията, моля не се колебайте да се свържете с нас! По-долу ще намерите информация за областите, в които можем да Ви помогнем.

Как можем да Ви помогнем?

Въпроси свързани с покупката на гуми и офертите ни

Статус на поръчката Ви

Проблеми с поръчката Ви

Поставяне на гуми / Партньори за поставяне на гуми

Не намерихте отговора, който търсихте? – Очакваме Вашето съобщение

Все още ли не успяхме да Ви помогнем? Можете да се свържете с нас по телефон.

  • 2491 7146

Информация за процедурите за подаване на оплакване

ЕС са създали онлайн портал, който да помага на недоволните потребители. Ако имате оплакване за стоки или услуги, които сте закупили от нас по интернет, Вие ще намерите неутрално разрешение на спора на http://ec.europa.eu/consumers/odr за да се достигне до извънсъдебна договорка. Моля имайте в предвид, че към момента (as of 01.02.2017) няма съответни органи за разрешаване на спорове за някои индустрии и. Поради тази причина, Вие, като потребител, е възможно да не можете да използвате портала за разрешаване на спорове в тези страни.

Повече информация можете да откриете в онлайн портала на ЕС. Ние не сме задължени да участваме в процедура по разрешаване на споровете пред органа за посредничество с потребители. Въпреки това, ние принципно се съгласяваме да участваме в процедурата за разрешаване на спорове пред арбитражният съвет на потребителите. Ако имате други въпроси, моля свържете се с нас.

Нашият адрес:

Delticom OE SRL
STR ANCA POPA, NR.3, Ap.P
300318 Timisoara
Румъния
телефон: 2491 7146Регистриран офис: Timisoara, Timis, Romania
Номер на регистрацията: J35/1428/2004
Номер по ДДС: BG3075763580

Име на банката: Райфайзенбанк (България) ЕАД,IBAN: BG24RZBB91551005859958,SWIFT(BIC): RZBBBGSF

Моля не изпращайте гуми на този адрес. За съжаление, ние не можем да ги приемем тук. Моля обадете ни се или използвайте формата за контакт.