Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Гуми за вашия Pontiac

Търсене по лек автомобил:
Възможно е да не сме приели всички автомобили, със сигурност има машинописни грешки в целия списък. Моля да ни информирате, ако сте намерили такава или ако не сте намерили Вашия автомобил.
Възникна грешка , моля опитайте търсенето по-късно.
Няма резултат от търсенето.
Избор на джанта

Марка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Американската автомобилна марка Pontiac е създадена през 1926 г., и, в продължение на много години, е представлявана в GM спортното подразделение. Най-голяма популярност е имала в Канада, където тя е била на пазара като бюджетна марка. Въпреки че производството на Pontiac е приключено, неговото наследство от харизматични превозни средства е вечно както и възприемането на тези автомобили. ‘Продуктовите ,’ ентусиасти ще запазят пламъка.

При избора на подходящи гуми за Вашия Pontiac, трябва да имате в предвид няколко важни аспекта: спирачен път върху различни повърхности, суха и мокра настилка, нива на шум при търкаляне, енергийна ефективност, износване на протектора, и най-важното съотношение цена-качество. Можете да намерите качествени гуми, които отговарят на всички тези изисквания и повече на barzgumve.com.За Pontiac Solstice или Trans Sport,можем да ви предложим различни размери от различни производители като Goodride, Firestone, Nankang, и много други.

За да сте сигурни че сте поръчали подходящия размер гуми за Вашия автомобил, моля, потвърдете с вашето удостоверение за регистрацията или маркировките на размера на страниците на вашите стари гуми.

Имате ли въпроси?
С удоволствие ще Ви помогнем да намерите правилната гума за Вашия автомобил.