Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Гуми за Honda

Търсене по лек автомобил:
Възможно е да не сме приели всички автомобили, със сигурност има машинописни грешки в целия списък. Моля да ни информирате, ако сте намерили такава или ако не сте намерили Вашия автомобил.
Възникна грешка , моля опитайте търсенето по-късно.
Няма резултат от търсенето.
Избор на джанта

Марка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Гуми за Honda

Honda историята й започва през 1920 година. Първите им коли са били въведени в света през 1963 г. по време на мотоциклет шоу, който се проведе в Токио. Днес, Honda е един от най-големите производители на автомобили в света. Honda произвежда компактен и среден клас автомобили. Независимо от вашия модел на автомобила, на barzgumve.com можете да намерите най-подходящите гуми за вашата Honda. При търсене на най-подходящите гуми, можете да изберете от премията производители на гуми.

Изборът на правилните гуми от премиум производители на гуми

Когато става въпрос за избор какви гуми да монтирате за своя модел Honda сътрудничи с различни производители на гуми. Например, FCX Моделът е обордуван с Yokohama гуми в размер 245/60 R16. Honda Civic, един от най-популярните им модели, са първоначално обордувани с Bridgestone гуми в размер 195/60 R15; 14 to 16 inch Dunlop гуми се използват също и за Honda Civic.

Намерете правилните гуми за всеки Honda модел

При избора на гуми за Вашия Honda автомобил, преди да търсите определена цена, трябва да обърнете внимание на качеството на гумите, които планирате да сложите на вашата Honda. За компактния клас автомобили, ние ви предлагаме 14 и 15 цолови гуми с ширина от 175 и 195 мм. За Honda S2000 модел, е необходимо да използвате гуми с ширина 205 и диаметър 16 инча. Тези гуми могат да се използват и със стоманени и с алуминиеви джанти. Изборът на качествени гуми за Вашата Honda предлага безопасност във всяка ситуация, независимо от метеорологичните условия и по различни пътища. Пробег и добър разход на гориво е което трябва да се търси при избора на гуми.
Имате ли въпроси?
С удоволствие ще Ви помогнем да намерите правилната гума за Вашия автомобил.