Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Гуми за BMW

Търсене по лек автомобил:
Възможно е да не сме приели всички автомобили, със сигурност има машинописни грешки в целия списък. Моля да ни информирате, ако сте намерили такава или ако не сте намерили Вашия автомобил.
Възникна грешка , моля опитайте търсенето по-късно.
Няма резултат от търсенето.
Избор на джанта

Марка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Гуми за BMW

Започвайки от 1929, BMW произвежда гуми с високо качество за радост на шофьорите от цял свят. За да имате пълен контрол над превозното средство, независимо от обстоятелствата, използвайки подходящите гуми е много важно. Поради широкия спектър на достъпност, можете да избирате между летни, зимниand цялогодишни за вашия BMW автомобил.

Гуми проектирани за BMW автомобили

BMW участва в разработването на гумите, използвани за всички съществуващи модели. Ето защо, компанията сътрудничи с производителите на гуми като . Гумите са специално проектирани да отговарят всички BMW модели гуми които са одобрени за превозните средства на BMW могат да бъдат разпознати, като погледнете в страничната стена на гумата символ на звезда или буква A , след това също символ на звезда.

Наметере подходящи гуми за вашия BMW

Като следвате точните индикации, лесно можете да намерите Като следвате точните индикации, лесно можете да намерите подходящи гуми за BMW. За неопитните купувачи, тези показания могат да бъдат трудни за откриване. Когато погледате на страничната стена на гумата, Можете да видите широчината на профила на гумата в мм (например 195) последвано от съотношението (височината на страничната стена разделена на ширината на гумата, например 65) и диаметър на джантата в инчове. Следващата индикация на рейтинга, скорост който се показва под писмо форма(например, H).

Подходящи гуми за всеки BMW модел

Притежавате ли BMW X серия кола и често са offroad? Ако е така, трябват надеждни гуми офроуд, които също предлагат висок комфорт при шофиране. Offroad гуми имат специални свойства, когато става въпрос за тяхното качество, издръжливост и комфорт. Шофьорите, които притежават
  • BMW seria 5
  • BMW seria 6
  • BMW Seria 7
автомобили обикновено търсят гуми с намалено съпротивление при търкаляне, ниски стойности на шум и предлагат високо ниво на комфорт. Независимо от модела на вашето превозно средство, когато купувате гуми за вашия BMW, трябва да обърнете внимание на рентабилността на тези гуми. Вие трябва да се търсите гуми, които предлагат ниско износване и висока производителност. Разход на гориво може да бъде намален, ако сте избрали правилните гуми.
Имате ли въпроси?
С удоволствие ще Ви помогнем да намерите правилната гума за Вашия автомобил.