Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Гуми за Dacia

Търсене по лек автомобил:
Възможно е да не сме приели всички автомобили, със сигурност има машинописни грешки в целия списък. Моля да ни информирате, ако сте намерили такава или ако не сте намерили Вашия автомобил.
Възникна грешка , моля опитайте търсенето по-късно.
Няма резултат от търсенето.
Избор на джанта

Марка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Гуми за Dacia

Dacia е производител на автомобили, който предлага превозни средства на достъпни цени. Компанията е основана през 1966 г. в партньорство с френския производител на автомобили Renault. Техните най-популярни модели са:
  • Dacia Logan
  • Dacia Sandero
  • Dacia Duster

Гуми подходящи за всеки модел Dacia

Можете да използвате гуми, направени от почти всеки производител на гуми. Гуми Goodyear се използват за стандартно оборудване. Автомобилите Dacia Logan са оборудвани с гуми DuraGrip, размер 185/65 R15, направено от Goodyear . Същия размер се използва за модел Sandero. За Dacia Duster, можете да използвате размер 215/65 R16. размер на гумите, които можете да използвате, за Dacia автомобили са доста ограничени. Можете да проверите какви размери са одобрени за вашия автомобил Dacia чрез проверка на свидетелството за регистрация или личната карта на колата.

Това, на което трябва да се обърне внимание, когато купувате гуми

При закупуване нагуми за Dacia, Неопходимо е да се уверите, че гумите са стабилни на пътя и са също така рентабилни. Ако използвате гуми с ниско и равномерно износване, консумацията на гориво ще бъде значително намалена и изпълнението на пробега ще се увеличи.
Имате ли въпроси?
С удоволствие ще Ви помогнем да намерите правилната гума за Вашия автомобил.