Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Гуми за Skoda

Търсене по лек автомобил:
Възможно е да не сме приели всички автомобили, със сигурност има машинописни грешки в целия списък. Моля да ни информирате, ако сте намерили такава или ако не сте намерили Вашия автомобил.
Възникна грешка , моля опитайте търсенето по-късно.
Няма резултат от търсенето.
Избор на джанта

Марка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Историята на компанията от Чехия, Skoda започва през 1895, като става известна след като става собственост на Volkswagen. Днес, Skoda предлага разнообразие на превозни средства от всички видове. Skoda Fabia принадлежи на компактен клас автомобили и е изключително популярна, докато Skoda Octavia от средния клас е един от най-много продаваните модели . Благодарение на това , по отношение на оборудването на автомобилите предлагат се различни гуми от известни производители . Гуми за Skoda са налични във летния, зимния и всесезоннен вариант.

Голям избор на гуми за Skoda

Компанията купува гуми от различни производители за оригиналното оборудване на автомобилите й. Специално сътрудничат с Michelin, Goodyear и Continental. Стандартните гуми за Skoda са:

  • 155/70 R13
  • 185/60 R14
  • 185/65 R14
  • 195/65 R15
  • 205/55 R16

Препоръката ни е да проверите в някой от документите на автомобила ви за да сте сигурни кой размер гуми е подходящ за вашия модел на Skoda . Запомнете указанията на производителя при покупката . Само по този начин ще бъдат спазени стойностите за разход на гориво и ниво на шум.

Безопасно шофиране с гуми за Skoda

Качествените гуми за Skoda предлагат отлично сцепление на всички повръхности и всички климатични условия . Когато температурите са под 7 градуса , препоръчваме ви смяна на летните с зимни гуми . Специалната смес на зимните гуми е много по-еластична ,така че те остават гъвкави и при ниски температури .Моделите имат такава шарка , която осигурява по-добро управление и контрол на автомобила на заледени и снежни пътища. Недостатъка е само че е по-голям разхода на гориво . И затова , препоръчителна е смяна на зимни с летни гуми веднага след студените месеци.

Имате ли въпроси?
С удоволствие ще Ви помогнем да намерите правилната гума за Вашия автомобил.