Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Michelin летни гуми

Изключително качество: Michelin летни гуми

Наблюденията показват отново и отново, че летни гуми от Michelin са изключително популярни между шофьорите. Една от причините за тяхната отлична репутация сред потребителите е най-дълготрайно изпълнение на летни гуми Michelin. С течение на годините, това прави Michelin един от най-добрите производители на оригинално оборудване, избрани от много популярните марки автомобили.

Активен научноизследователска и развойна дейност за висок ниво на комфорта при шофиране

Michelin летни гуми при продължително развитие. Компанията поставя процент от годишните си продажби в научноизследователска и развойна дейност. Шофьорите могат да се възползват от опита на компанията коя е доставчик на Формула 1. Подобни резултати за развитие в отлични качествени летни гуми за несравними нива на удобство и комфорт по време на шофиране.

Летни гуми за най-високи изисквания

Michelin предлага балансирани летни гуми, които се търкалят гладко на всички пътни настилки. Летни гуми Michelin спечелиха точки с къс спирачен път на мокри основания и високи резултат срещу аквапланинг. Летни гуми от Michelin осигуряват максимална безопасност и контрол на суха настилка. Допълнителни предимства са на много низак шум при търкаляне, удобни са, имат временно спиране и извънредна издръжливост и дълголетие.

Michelin летни гуми намаляват разхода на гориво

Когато става дума за намаляване на разхода на гориво, избор на подходящата гума е от първостепенно значение. Michelin има голямо съзнанието за производството на така наречените Energy Saver гуми. Акцентът тук е върху ефективността и опазване на климата. Michelin летни гуми с ниско съпротивление при търкаляне помагат намаляване на CO2 днешните емисии. Тъй като развитието на ""зелени гуми"" през 1990 г. Michelin играе значителна роля за намаляване на глобалната консумация на гориво и емисиите на CO2. Ако всички автомобили и камиони в Европа разчитат ""зелени гуми"", Европа би могла да спести около 4,5 милиарда литри на дизел и 1,5 млрд. литра на бензин годишно. Това е най-подходящата гума, която носи изпълнението на моторното превозно средство и удобна работа до съвършенство. Michelin летни гуми са с перфектно качество.

Топ резултати за летни гуми Michelin

Немско ""Gute Fahrt"" списание намира Michelin летни гуми и определено заслужава препоръчване. По тяхно мнение, Michelin Pilot Sport 3 спечели водеща позиция - особено когато става въпрос за работа на мокри пътища.Това лято Michelin гуми получиха благодарност за голяма стабилност и само ниска склонност към недозавиване. Първокласни са и спирачните резултати на мокри и сухи основания. Германското списание ""Sportauto"" редовно преразглежда Michelin гуми, между други и Michelin Pilot Sport Cup+. Тестовете са особено добри по бърза реакция на управление и голямо сцепление на летните гуми Michelin.