Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Michelin зимни гуми

Michelin зимни гуми: Голям избор

Шофьорите най-добре вземат предвид от суровото време и свързани са със пътни условия, така че имат предвид още преди първия сняг. Минусови температури, застудявания и замръзване покана за зимни гуми, защото тези условия правят лоша видимост и хлъзгави пътища, дори преди снеговалежа. При смяна на Michelin зимни гуми по-рано – Например: Michelin Alpin, Michelin Pilot Alpin или Michelin Agilis Alpin - шофьорите са винаги по-сигурни. Зимни гуми подготвят своевременно за неблагоприятни метеорологични условия, включително сняг, черен лед и дъжд.

Michelin зимни гуми: Допълнително благодарение за безопасността поради силната структура на грайфера на Pilot Alpin линията

Специални монолитни ламели гарантират максимална безопасност с Michelin зимни гуми Pilot Alpin. Дъжд и вода са разпръснати надеждно чрез структура на грайфера, и добро сцепление на зимни гуми по пътища покритити със сняг позволяват отлична, стабилна работа на колата. Новата, подобрена каучукова смес осигурява изключително сцепление и надеждно спиране на зимни гуми Michelin - независимо от метеорологичните условия може да бъде и при шофиране с висока скорост.

Michelin зимни гуми Alpin линия: Дълготрайност поради нисък степен на износване и оптималното разпределение на налягането

Изключителен каучук и трудна структура на грайфера са перфектни основите за зимни гуми и много нисък степен на износване, както и оптимално разпределение на налягане. Michelin зимни гуми Alpin с спортни свойства, убеждава с перфектно изпълнение от есента до пролетта.

Michelin зимни гуми: Последователното развитие

Michelin означава традиция и постоянно развитие, особено когато става въпрос за зимни гуми. Пътищата са постоянно удълживи с нови пътни повърхности като порест асфалт, и промени в пътната настилка винаги са предизвикателство за зимни гуми. С идеално прилепващи и специално разработени зимни гуми на Michelin ще отговорите на променящите повърхности. Компанията се адаптира гъвкаво на всички условия и развива зимни гуми като Michelin Alpin, с добра структура на протектора и структура на каучуков смес. Michelin зимни гуми ви гарантират максимална безопасност, гъвкавост и комфорт на шофиране, когато е заснежено и заледено.

Награда Michelin зимни гуми

Напълно доволни шофьори и най-високите оценки в коментарите на водещите списания и потребителски организации свидетелстват изключително качество на гуми от Michelin и особено на Michelinзимни гуми oт Alpin гама.Освен Michelin Alpin, Michelin предлага много зимни гуми за компактен и среден клас на автомобили, които са спечелили най-високите точки в тестове, например: Michelin Pilot Alpin гуми за автомобили с високи спортни резултати, Michelin Latitude гуми за джипове или Michelin Agilis за по-малки камиони и кемпери. Michelin зимни гуми не само да продължават да съществуват в тестове, но продължават да убеждават шофьори с тяхното качество.Michelin зимни гуми са най-добрият избор, когато е въпрос за безопасността и удобно шофиране по зимни пътища.