Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Achilles зимни гуми

Зимните гуми са предназначени за трудни условия с хлъзгави пътища и ниски температурни условия. Профилите на зимните гуми са специално произведени . Каучуковата смес на зимните гуми се различава от тази на летните гуми, по този начин остава гъвкава и при ниски температури. Специалната смес и агресивните ръбове осигуряват устойчивостта на гумата при снежни и ледени пътища.. Achilles зимни гуми конкурират на познатите марки на пазара ,предлагайки качество на разумна цена.

Зимно шофиране с Achilles WINTER 101

Най-добрия избор от офертите на Achilles зимни гуми е със сигурност Achilles WINTER 101. С наградата за “ Най-доброто изпълнение в тази категория” тествани с изисквания контрол на сняг,ниво на шум и спиране на мокра настилка ,гумите Achilles WINTER 101 са това което търсите ,когато става въпрос за безопасност и комфорт през зимата. Предлагат добро спиране и ползват каучукова смес за по-дълготрайни гуми и добро управление при ниските температури. Централното ребро и блокиращите ламели осигуряват по-добро сцепление на сняг и лед, правейки зимата по -приятна за прекарване.

Лятото е далече...но бъдете позитивни! Не оставайте колата ви да чакат по-слънчеви дни, а направете покупка онлайн от barzgumve.com най-добрите бюджетни зимни гуми за вашия автомобил при атрактивни условия. Доставката е безплатна на всеки адрес в България. Голямата ни мрежа монтажни партньори е на расположение на всеки и вашите Achilles зимни гуми могат да се доставят до някой от тях за монтаж.