Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Гуми Achilles

Achilles

С ноу-хау и напреднала техническа помощ от топ производителите Continental и Pirelli, компанията от Индонезия Multistrada – от 1991 се появява като марка Achilles – в голяма степен подобрява технологията си . Клиентите забелязват това и продажбите на Achilles се увеличават значително през последното десетилетие.
Днес, Achilles представлява сериозна марка , предлагаща голямо разнообразие на продукти за леки автомобили , офроуд, и други гуми .

Комфорт и дълготрайност на непобедими цени

В нашия онлайн магазин предлагаме различни летни , зимни и всесезонни модели на Achilles . Предлагат се в различни размери и модели и за почти всеки автомобил .Поради това , без значение дали имате супермини или SUV, със сигурност ще намерите подходящото за вас .

Опитайте и лесно ще забележите предимствата на EcoSafe технологията ; не само че е добър приятел на природата, но и на вашия портфейл. Намалява сцеплението и в същото време ви предоставя достатъчно такова за стабилността на пътя. EcoSafe ви позволява движение с по-малко разсейване на енергия , следователно намалява разходите за горивото –и удължава експлоатацията на гумата .
Научете повече и направете поръчка на изгодна цена от barzgumve.com.

Огромен избор и отлично качество:

  • повече от 100 марки гуми и
  • повече от 35.000 модели във всички електронни магазини
  • Ние доставяме  само гуми с най-високо качество

Ниски цени:

  • Клиентите говорят за по-изгодни цени с 20 до 25% в сравнение със стационарна търговия с гуми
  • Всички цени на гуми са с включително ДДС + безплатна доставка за над 2 броя