Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

00359 2 491 71 4600359 2 491 71 46

Accelera – зимни гуми

Създадена през 1996, Accelera все повече и повече присъства на пазара – предлагайки ниски цени и атрактивен дизайн за да се позиционира добре сред жестоките конкуренти. Accelera зимни гуми бяха специално разработени за да предложат изненадващо добър перформанс на изгодна цена и така се и случи.

Повечето шофьори не желаят смяна на летните гуми в началото на зимния сезон.Въпреки това,многобройните тестове показват че и най-качествените премиум летни гуми не могат да конкурират специално направените зимни гуми при ниски температури ,на снежни или ледени пътища.Изгодните зимни гуми представляват атрактивно предложение за икономичност на шофьорите , взимащи впредвид безопасността.

Най-изгодното шофиране през зимата

Accelera зимни гуми са категоризирани като X-Grip/ Snow серия, и мненията на клиентите ги определят като най-добрите гуми произведени в Индонезия. barzgumve.com предлага наистина изгодно Accelera зимни гуми на несравними цени. Възползвайте се от офертата и с помоща на търсенето в сайта намерете най-добрите гуми, на най-приемливите цени.

Процеса на поръчването е лесен ,а цените в каталога включват доставката в България. Поръчаните нови зимни гуми ще бъдат доставени на адрес ,който вие избирате- на вашия адрес или , ако предпочитате, до монтажен партньор близо до вас за да бъдат монтирани.

Огромен избор и отлично качество:

  • повече от 100 марки гуми и
  • повече от 35.000 модели във всички електронни магазини
  • Ние доставяме  само гуми с най-високо качество

Ниски цени:

  • Клиентите говорят за по-изгодни цени с 20 до 25% в сравнение със стационарна търговия с гуми
  • Всички цени на гуми са с включително ДДС + безплатна доставка за над 2 броя