Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Гуми Accelera

Accelera

Accelera е бюджетна марка принадлежаща на компания PT от Индонезия.Компанията се появява през 1996 и започва производство на гуми за леки автомобили , джипове, лекотоварни камиони и други превозни средства. Гамата включва летни , зимни и всесезонни гуми и е насочена към потребителите търсещи изгодни цени . Въпреки кратката история , компанията успява да избухне от вътрешния пазар и започва износ в други страни .

Пътуване с щастлив портфейл

Във времето когато безопасността е на първо място , изискванията за качество и поведение са високи , дори и за бюджетните гуми . Също така , ниската цена не означава нищо ако износването на гумата и икономичността на горивото не са добри . Бюджетните производители обаче , работят усилено , за да ни убедят че техните продукти отговарят на изискванията и че критиците са само маркови сноби .

Разбира се , ако искате наистина най-доброто , трябва да си помислите за разходите . Ако пък, искате само безопасно каране и надеждни гуми за всекидневната употреба, трябва да обърнете внимание на Accelera гуми като модел Beta (за компактни автомобили) и Iota (за джип). За малко адреналин , Accelera Alpha и PHI призовават любителите на спортното шофиране с ограничен бюджет. Зимните модели X-Grip и Snow имат изненадващо добри показания.

barzgumve.com предлага различни изгодни Accelera гуми в различни размери, отговарящи на почти всички автомобили .Предлагаме ви безплатна доставка до България,като можем да ви доставим гумите и до автосервиз близо до вас . Предлагаме ви и различни методи на заплащане като кредитна карта , Paypal, банков превод.