Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Гуми Zeta

Zeta

От толкова голям избор на марки на гуми, избора става труден особено когато имаме много изисквания . Марката Zeta от SD International е особена по собствените характеристики . Фирмата разполага с най-широка гама от гуми включително летни , зимни , високоскоростни и всесезонни гуми.

Zeta е постоянно високо рангирана в отзивите на потребители навсякъде по света . Независимо дали гумата е за лекотоварен камион или за спортен автомобил , тази компания има всичко . Поизвеждаща се в Китай от SD International, Zeta не само че дава изгодна цена , но и изключително изпълнение .

Zeta – Блестяща и ефективна

Zeta следва високи производствени стандарти за предоставяне на подобрени качествени продукти, които отговарят на неговите собственици. Оптимален комфорт на шофиране, безопасна динамика при шофиране и увереност в завой са някои от най-значителните особености на тази марка.

Alventi, ZTR10, Antarctica 5 и ZTR20 са най-популярните модели на Zeta . Най-популярнатите продуктови линии за 4X4/ SUV са Azura и Antarctica 6 . От друга страна , собствениците на лекотоварни камиони могат да изберат някой модел от серията Antarctica 8 и ZTR08 .В barzgumve.com, предлагаме голям избор на Zeta гуми подходящи за почти всеки модел . Посетете нашия онлайн магазин и изберете гуми по автомобил , скоростен индекс , сезон или марка .