Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Гуми Westlake

Westlake

Марката Westlake е собственост на компания Hangzhou Zhongce Rubber , най-големия производител на гуми в Китай . От 1958 г. компанията е безкомпромисна по отношение на баланс между цена и качество.Тя произвежда годишно над 20 милиона автомобилни гуми , гуми за леки камиони и малки гуми за товарни автомобили, приблизително 10 милиона радиални търговски гуми, над четири милиона диагонални гуми, и повече от 80 милиона мотоциклетни и велосипедни гуми .

Westlake предлага голям избор на гуми за леки автомобили , джипове и лекотоварни камиони . Продуктите на Westlake отговарят на европейските регламенти и и стандарти за безопасност, и имат признание от различни агенции, включително на Министерството на транспорта на САЩ (DOT) и Икономическата комисия на Европа (ИКЕ) .

Надеждно и изгодно предложение от barzgumve.com

Barzgumve.com ви предлага голям избор на летни , всесезонни и зимни гуми Westlake с различни размери , подходящи за почти всеки модел автомобил . За клиенти търсещи добра цена , препоръчваме Westlake RP18, всесезонна гума предоставяща целогодишна сигурност . Също така , разгледайте и летния модел Westlake RVH680 ,който осигурява подходящо спиране и удобност при пътуване. Моделите SA05, SA07 и SV308 са проектирани за подобряване на динамичните възможности на спортни автомобили , а зимните модели SW606, SW608 и SW612 доставят сцепление и стабилност в тежки зимни условия .

В barzgumve.com , ще намерите тези продукти изключително изгодно ,благодарение на непобедимите цени и качествените услуги , включващи и безплатна доставка до България за поръчки на 2 и повече гуми .

Огромен избор и отлично качество:

  • повече от 100 марки гуми и
  • повече от 35.000 модели във всички електронни магазини
  • Ние доставяме  само гуми с най-високо качество

Ниски цени:

  • Клиентите говорят за по-изгодни цени с 20 до 25% в сравнение със стационарна търговия с гуми
  • Всички цени на гуми са с включително ДДС + безплатна доставка за над 2 броя