Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Гуми Viking

Viking

Историята на Viking започва в Норвегия през 1931.След като се превърща в лидер в производството в родната му страна през 70-те години, Viking продължава да расте и бързо се разширява на международния пазар. Високо надеждни и с конкурентни цени , гумите Viking бързо спечелват добра репутация в страни като Германия, Швейцария, Италия, Австрия, и САЩ – особено със зимната продуктова линия .

Изключителна гордост за Viking представляват северните особености и ценности на продуктите му и продължава да се приема като производител на качествени и преди всичко , изключително надеждни гуми . Днес , марката е собственост на германския гигант Continental и страхотния скандинавски дух е подкрепен с огромни технологични ресурси . Това съчетание на норвежка и немска бизнес култура и технология генерира отлична нова линия на гуми за леки автомобили и SUV, всички достъпни в нашия онлайн магазин .

Скандинавския подход към безопасност и управление в шофирането

Barzgumve.com ви представлява с удоволствие най-новите модели на Viking гуми , на изгодни цени . Ако се нуждаете от качествени летни гуми , разгледайте модела CityTech II , предназначен за икономично шофиране , ориентирания към управлението модел ProTech HP или надеждния TransTech II за лекотоварни камиони . Ако търсите ефективни гуми за зимния сезон SnowTech II и SnowTech Van продължават норвежката традиция и се фокусират върху екстремно сцепление и кратък спирачен път на лед и сняг – като ценните са на конкурентно ниво .

Купете сега две или повече Viking гуми от нашия онлайн магазин и ние ще ви ги доставим напълно безплатно ! Предлагаме ви най-добрите цени и услуги , както и полезни информации , които да ви помогнат в избора на подходящите продукти .