Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

гуми Trelleborg

Trelleborg

Шведската компания Trelleborg Wheel Systems произвежда Trelleborg гуми повече от 100 години . Те са сред най-закупуваните изделия за горски и селскостопански машини , отчасти благодарение на сътрудничеството им с Pirelli. Освен тези , Trelleborg също произвежда гуми за пътнически автомобили . Гумите се произвеждат в Швеция и други страни и се продават навсякъде по света .

Условията в които се ползват Trelleborg гуми са тежки и затова трябва да изпълняват строгите критерии за качество и безопасност . Индустриална гумата трябва да бъде практически непробиваема - носи тежки товари и трябва да бъде устойчива на увреждане от скали или други остри предмети . Важно е също така, земеделските култури да не пострадат в резултат на грубия протектор на гумите - икономическите щети ще бъдат непоправими . Trelleborg постоянно има предвид тези изисквания за да произвежда гуми които да печелят клиентите с тяхното отлично цена – ефективност отношение.

Trelleborg гуми са оценени много добре навсякъде в света и се предлагат в различни размери за да отговарят на повече потребители . Наред с специалните гуми и гуми за военни машини , предлагат се и гуми за лекотоварни превозни средства . Купете вашите Trelleborg гуми от нашия онлайн магазин и поръчайте бързо и лесно – ние ще се постараем за останалото ,както и за безплатната доставка на гумите ви .

Огромен избор и отлично качество:

  • повече от 100 марки гуми и
  • повече от 35.000 модели във всички електронни магазини
  • Ние доставяме  само гуми с най-високо качество

Ниски цени:

  • Клиентите говорят за по-изгодни цени с 20 до 25% в сравнение със стационарна търговия с гуми
  • Всички цени на гуми са с включително ДДС + безплатна доставка за над 2 броя