Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Гуми Toyo

Toyo

Известния японски производител на гуми Toyo се появява през 1945 и оттогава се позовава на бизнес философия съсредоточена върху качеството и превъзходно стойност за парите на клиента. С международното си присъствие , обхващащо над 100 страни и региони , опита на компанията на европейския пазар обхваща повече от три десетилетия – като осигурява добре адаптирани продукти на нуждите и изискванията на шофьорите от Стария свят .

Компанията Toyo Tire Europe е основана в Нойс , Германия през 2005 за да осигури установяването на марката в Европа – и предложи изключителни цени , чрез barzgumve.com. Въпреки голямата конкуренция в цените на премиум производители , гумите на Toyo са рангирани много над бюджетните производители и все повече конкурират на водещите имена в производството на гуми .

По-добри гуми и цени в barzgumve.com

Toyo произвежда разнообразие от гуми за автомобили , SUV, камиони и ванове . Нашия онлайн магазин предлага голям избор от летни , зимни и всесезонни Toyo гуми с различни размери, и затова използвайте опцията за търсене в сайта за да намерите подходящия продукт за вас . Нуждаете ли се от летни гуми ? Добро качество и изключително разумната цена на Toyo PROXES CF2 и PROXES T1 Sport правят тези модели привлекателни . Ако се нуждаете от зимни гуми , препоръчваме ви Toyo SNOWPROX S943 и S953, а от всесезонните модели разгледайте Toyo Vario-V2+.

Какъвто и модел или размер да търсите , barzgumve.com ще ви предложи непобедима цена . Доставката в България е безплатна за поръчки на 2 и повече гуми и затова купете комплект от нови Toyo гуми от нашия онлайн магазин още днес !