Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

гуми Solideal

Solideal

Със своите производствени обекти навсякъде по света и силно присъствие на пазара на специалните гуми , Solideal е един от водещите световни специалисти в проектирането и производството на специални гуми . Добре известни със своята издръжливост и производителност, Solideal гуми се оказват верни партньори на най-взискателните покровители.

В barzgumve.com ви предлагаме широка гама от Solideal специални гуми с много различни видове и размери, подходящи за голямо разнообразие от приложения. Изберете най-добрите продукти за вашия багер, товарач, мини-дъмпер, телескопичен товарач, компактор, багер, грейдер, мотокар, или камион – всички на изключителни цени , от barzgumve.com !

Наредете нещата , със Solideal гуми от barzgumve.com

Solideal офроуд гуми за моторни превозни средства и индустриални машини са проектирани да предлагат максимални резултати и ефективно натоварване. Модела Solideal SKS 732 генерира отлично сцепление поради своята впечатляваща дълбочина на протектора .Неговия протектиращ дизайн на страничната стена помага в отклоняването на отломки и намалява шансовете за напукване. Solideal SolidAir SKS осигурява отлични самопочистващи свойства за подобряване на задвижването извън пътя - както и по-добър комфорт на возене, благодарение на характеристики на дизайна на протектора и FEA валидиран дизайн.

Всички тези качествени продукти и много други са на разположение в нашия онлайн магазин на истински изгодни цени , и затова използвайте опциите за търсене за да намерите подходящите Solideal гуми .