Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Гуми Silverstone

Silverstone

Silverstone Berhad е малайзийски производител който постига забележителен успех от появата си през 1986. През 2010, вече бързо развиваща се компания става дъщерно дружество на Toyo Tires, известен японски производител на гуми. Toyo доразвива качеството на Silverstone гуми и създава доверчиви продукти на международния пазар.

Silverstone гуми набляга на качество на достъпни цени като основно предимство при продажбите си . Напълно съвместими с международните и европейски изисквания и стандарти за качество, тези продукти са насочени към клиенти търсещи безопасност и икономичност на пазара на гуми .

Контролирано поведение на изгодна цена , Silverstone гуми от barzgumve.com

Silverstone предлага разнообразна гама от гуми за леки автомобили, SUV и гуми за лекотоварни камиони. Модела Silverstone M3 Synergy и M5 Synergy са летни гуми осигуряващи плавно и стабилно шофиране за малки и средни автомобили . Зимния модел Silverstone Snowblitz се справя добре с ниските температури и предоставя мобилност и безопасност в жестоките зимни условия . За собствениците на SUV и лекотоварни камиони , продуктовите линии Silverstone AT-117 all-terrain и MT-117 mud-terrain доставя добро сцепление и стабилност на и извън пътя.

Поръчайте сега 2 или повече Silverstone гуми от нашия онлайн магазин и възползвайте се от безплатната ни доставка . Тези продукти са достъпни в различни размери, подходящи за повече модели автомобили . Купете сега онлайн от barzgumve.com, и възползвайте се от качествените ни предложения!