Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Гуми Sava

Sava

Словенската компания Sava е един от най-големите и най-успешните производители на гуми от Централна Европа , предлагаща широка гама гуми за автомобили , джипове , камиони и лекотоварни камиони . От 2004, компания Goodyear става собственик на 100% акции на Sava , и допринася значително на повишаване на качеството на гумите - логото на редизайн на фирмата през 2009 г. определя това нещо много добре: Sava – Европейските качествени гуми .

Гумите Sava , независимо то това дали са летни , зимни или всесезонни,са направени следвайки строгите правила за качество на Goodyear и осигуряват безопасност в зимни условия и заледени пътища, а също и по-добро поведение при движение по сухи пътища.

Sava – Европейски качествени гуми

Barzgumve.com предлага голям избор на Sava гуми . От летните варианти препоръчваме следващите профили Intensa HP и Perfecta - оптимизирани модели за устойчивост , безопасност и комфорт . От всесезонните модели препоръчваме Adapto HP, този модел е перфектен за шофьорите , търсещи безопасност и през зимата и през лятото на изгодна цена . За зимния сезон , препоръката ни е Eskimo S3+, модел, който предлага усъвършенстван технологичен дизайн , осигурява комфортно пътуване през зимата, аквапланинг устойчивост и добър пробег или профил Eskimo HP, който принадлежи на гуми с високи показатели и предлага превъзходно сцепление върху лед и сняг .
За видове автомобили като офроуд/4x4 предлагат се Intensa SUV и Eskimo SUV, а за камиони Trenta и Trenta M+S.

Предлагаме ви голям избор на Sava гуми и безплатна доставка (*за поръчки на 2 и повече гуми ). Поръчайте сега онлайн като посетите barzgumve.com.