Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Гуми Sailun

Sailun

Sailun е сравнително нов производител на китайски гуми фокусиран върху производството на бюджетни , но надеждни продукти. Основан през 2001, Sailun днес продава над 50 милиона гуми годишно в повече от 50 страни в света . Този впечатляващ резултат се дължи на последователните усилия на компанията да спечели нови клиенти чрез разбиране на техните нужди.

Качество и доверие ’ са декларираните приоритети на Sailun , а също така подчертават и изключителните ползи които получавате с покупката на тези продукти . Потребителите търсещи цена , могат да избират между летни , всесезонни и зимни гуми - всичките с различни размери и подходящи за всичко от малки автомобили до джипове и лекотоварни камиони .

За всеки автомобил и всеки повод , от barzgumve.com

За интересуващите се от надеждни и изгодни зимни гуми, продуктовата линия Ice Blazer поддържа пламъка по време на суровия студен сезон, като предоставя добро сцепление върху заснежени пътища и ниско съпротивление при търкаляне. Ако това, което искате, е ефикасно и икономично шофиране, Atrezzo фамилия на летни гуми доставя добра икономия на гориво и устойчивост на износване – и повишава предимството си с конкурентните цени. За кросоувъри , SUV и лекотоварни камиони , моделите Terramax CVR и H/T предлагат функционалност и комфорт при всички терени и климатични условия .

Изберете коя е най – подходящата Sailun гума за вас , като използвате опциите за търсене и лесно ще намерите правилния размер и модел . Възползвайте се от надеждността на тези гуми , както и от ниските цени и качествените услуги на barzgumve.com .