Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Гуми Rotalla

Rotalla

Rotalla е значителен китайски производител на гуми и износител, който успя да осигури силно присъствие на бюджетния пазар през последните години. Благодарение на добрата производителност и екстремно конкурентните цени , Rotalla успешно отговаря на изискванията на шофьорите търсещи практични решения за ежедневното шофиране .

Barzgumve.com ви предлага добър избор на Rotalla гуми в различни модели и размери, подходящи за почти всички модели автомобили . Опцията за търсене в сайта ни ще ви помогне да намерите правилния продукт , а цените , както и атрактивните дизайни и оценки са със сигурност убедителни .

Надеждност и атрактивни цени , Rotalla гуми от barzgumve.com

Rotalla произвежда няколко летни и зимни модела , предлагащи отлична стойност . Продуктовата линия на летни гуми е най-обемна и включва модели като Rotalla F102, F105, F109 и F110 ,които обхващат голям брой превозни средства – от малки градски коли до луксозни и спортни автомобили . За джипове и лекотоварни камиони , очевидния избор е модел Rotalla RF10 . Зимни гуми са също част от предложенията . Моделите Rotalla S100, S110 и S210 са отлични решения за оборудване на автомобила ви с надеждни нови гуми през студения сезон без да похарчите цялото си състояние .

Поръчайте сега Rotalla гуми от онлайн магазина и възползвайте се от качествените услуги – като безплатна доставка за поръчки на 2 и повече гуми , гъвкавите методи на заплащане и голямата мрежа монтажни партньори .