Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Гуми Riken

Riken

Въпреки това че Riken не е толкова известна марка гуми , компанията има френския гигант Michelin на своя страна . Riken е основан в Япония преди около 100 години и е започнал производството си на гуми малко след това - продуктите му са станали известни в САЩ през 1970. Riken става част от Michelin през 1992 и присъствието му в Европа нараства много бързо . Riken гуми могат да се закупят в България чрез различни търговци като barzgumve.com и представляват атрактивни и изгодни алтернативи на Michelin продукти . Гамата включва гуми за леки автомобили и лекотоварни камиони .

Гуми за цялата година

Качеството на Riken гуми е достатъчно за да отговаря на нуждите на различни профили на шофьори . Гумите се справят добре в страните с умерен климат , където обилен снеговалеж е рядко проблем през зимата. Дизайна на модела Riken Snowtime B2 се показва добър на лед и сняг и е ефикасен в отводняването на мокри настилки - умението на Riken Maystorm 2 B2, неговия двойник през лятото . Моделите Snowtime B2 и Maystorm 2 B2 са предназначени за компактни автомобили и , както и всички Riken гуми , се предлагат в различни размери .

Barzgumve.com предлага Riken гуми на непобедими цени . Също така , ви предлага и безплатна доставка за поръчки на две и повече гуми . Изберете дали гумите да бъдат доставени до вашия адрес или до автосервиз за монтаж .