Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Гуми Radar

Radar

Марката Radar е основана през 2006 от компания Omni United от Сингапур и оттгогава значително присъства на пазара в повече от 80 страни в света . Гумите Radar са проектирани от собствени екипи за изследвания и развитие и произведени са с използване на висококачествени материали и модерни производствени системи. Главните приоритети на компанията включват разработването на продукти с висока стойност за парите и отговорност към околната среда.

Radar гуми използват богати силициеви съединение за по-ниско съпротивление и по-голяма икономия на гориво , както и масла без PAH ( Полициклични ароматни въглеводороди ), за да отговорят на най-строгите изисквания и регламенти на ЕС. Производителят притежава редица сертификати за качество, включително Европейския ECE и американския DOT.

Фокус върху безопасността и устойчивостта , с гуми Radar от barzgumve.com

Radar предлага различни гуми за леки автомобили , SUV и лекотоварни камиони . Модела Radar Rivera PRO2 е летна гума , а ако имате нужда от още по-голям контрол Dimax R8 е водещия модел гума на тази марка . Разнообразието на Radar RPX продуктова линия включва модели като икономичните и устойчивите RPX500 и RPX700 ,кактои динамичния RPX800. Универсалният RPX900 е екологичен всесезоннен туринг модел, а RPX10 и RPX20 са целогодишни гуми за спортни автомобили , заедно с Verenti R6. За студения сезон , обърнете внимание и върху зимния модел гума Radar Centigrade RWX1 . Собствениците на SUV също имат голям избор . Продуктовата линия Radar Renegade включва H/T ,A/T модели ,както и агресивни офроуд модели , докато преназначените за нормалните пътища модели като Rivera GT10 са по-малко приключенски .

Купете сега онлайн Radar гуми на изключителни цени от barzgumve.com! За още повече удоволствие , доставката е напълно безплатна за поръчки на 2 и повече гуми .